2013. január 26., szombat

Pál Dénes lett Magyarország hangja 2013-ban - Újra együtt az LGT

Pál Dénes lett a The Voice tehetségkutató verseny győztese 2013-ban Magyarországon.A TV2 által közvetített verseny döntőjében a közönség szavazata alapján nyert Pál Dénes.A 4 résztvevő izgalmas döntőt vívott.Több tehetség mutatkozott be, de csak egy lehetett a győztes.Reméljük lesz folytatása a The Voice-nak ebben az évben is.

Ki Pál Dénes a The Voice győztese?
A miskolci egyetemista fiú musical stúdióba jár. Célja, hogy megállja a helyét a zenei pályán. Fontos számára, hogy megteremtse magának az anyagi biztonságot. A műsorban való továbbjutás számára nagy ugródeszka, hiszen ha jól teljesít, akkor megalapozhatja jövőjét.

Csapat: Mező Misi
Kor: 21
Lakhely: Miskolc
Csillagjegy: Halak
Foglalkozás: tanuló
Hobbi: fotózás, biciklizés
Kedvenc előadó: Ákos
Kedvenc dal: Keresd meg a lányt
Kedvenc zenei műfaj: rock, underground, musical

Forrás : voice.hu 
Törékeny alkaltú, visszahúzódó fiatal fiú, átható tekintettel és különlegesen mély, tiszta hanggal - ez Pál Dénes. Nem sokan mertek volna fogadni arra, hogy ő is ott lesz a legjobb négy között a miskolci egyetemista. Mindezt úgy, hogy a sokak által legerősebbnek tartott csapatban olyan énekeseket hagyott hátra, mint Veres Mónika, Pákai Petra vagy Fehér Adrienn.
A fiatal srác évek óta képezte már magát, az egyetem mellett egy musical stúdióban tanult, mikor jelentkezett a Voice-ba. A Meghallgatásra szülei kísérték el, reménykedtek, hogy legalább az egyik Mester megfordul. Amint elkezdett énekelni, Misi rögtön lenyomta a gombot és Somló sem hezitált sokáig. Dénes különlegesen mély hangja mindkettejüket meggyőzte és Caramel is megfordult. Végül Somló és Misi között dőlt el a küzdelem, Dénes Misit választotta.Hatalmas megtiszteltetésnek érezte, hogy bekerülhetett Misi csapatába és alig várta, hogy belevesse magát a munkába Mesterével, aki sörözni is elhívta.
Tovább a voice.hu-n


A The Voice döntőjében
 



Pál Dénes videókat nézhet meg a voice.hu - n '

A 2013-as The Voice emlékezetes pillanata az LGT fellépése volt.Februárban három koncertet adnak,amely azt jelenti nem vonult vissza 41 év után az LGT.A döntőben csak egy számot adtak elő,de az látható és érezhető volt.hogy nagy sikert értek el a Neked írom a dallal'



A Voice két énekese "Szíveddel láss" című dallal indul az Eurovízió 2013-as versenyén.Sok sikert '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése