2011. október 15., szombat

Kocsis Máté memória kiesése

                                    Nem  értem  Kocsis  Mátét  Budapest  Józsefváros  polgármesterét.Azt  megértem,hogy  háborút  kezdett  a  hajléktalanok  ellen  és  ezért  kinevezték.Ez  rendben  van ' De  nekem  a  bajom  azzal  van,hogy  miért  tagadta  le,hogy  tagja  volt  a  MIÉP-nek.Valahogy  úgy   fejezte  ki,hogy  csak  három  hónapot  volt  tagja  a  MIÉP-nek.De  az  életrajzában  nincs  megemlítve.Mért?Memória  kiesése  van ?Lehet,hogy  ez  az  oka' Ha  nem  mond  igazat,akkor  a Fidesz  miért  nevezi  ki ? Ennek  romboló  hatása  van  és  lesz ' Már  sokan  nem  Fidesz  szavazók.Történelmi  mélyponton  van  Orbán  népszerűsége.De  ez  nem  változtat  azon  a  tényen,hogy  még  2014-ig  Orbán  lesz  a  miniszterelnök.Mi   lesz  Kocsis  Mátéval ?A  Józsefvárosiaknak  ez  tetszik ?Vagy  a  Fidesznek  szabad  nem  igazat  mondani ?Igaz,hogy  a kétharmad  az  kétharmad.De  milyen  hatása  lesz  Kocsis  Máté  memória  kiesésének ?Beszélek,de  hol  van  a bizonyíték ? Lehet,hogy  2012-ben  már  le  sem  írhatom ?


Dr. Kocsis Máté
(Fidesz-KDNP)

Budapest VIII. kerület (Józsefváros) polgármestere.
Budapest 11. számú választókerület (Józsefváros) egyéni országgyűlési képviselője.
Dr. Kocsis Máté
  • Született: Budapest, 1981. május 6.
  • Családi állapot: nőtlen.
  • Legmagasabb iskolai végzettsége: Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar - jogász (2004), nyelvtudás: német
1981-ban született Budapesten, Józsefvárosban nőtt fel. Nőtlen.
1999-ben a budapesti Lónyay Utcai Református Gimnáziumban érettségizett. 2004-ben doktori oklevelet szerzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán. 2004 és 2006 között a Századvég Politikai Iskola és a Budapest Corvinus Egyetem közös, másoddiplomás képzésében vett részt politikai szakértő szakon.
2006-ban a Fidesz delegáltja a Fővárosi Választási Bizottságban.
A 2006. évi önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP színeiben Budapest VIII. Kerület Józsefvárosi Önkormányzat képviselő-testületének tagjává választják a józsefvárosi 1. számú választókörzet egyéni önkormányzati képviselőjeként. 2006 és 2009 között a Józsefvárosi Önkormányzat alpolgármestere, a Fidesz-KDNP frakció vezetője. 2006-tól a Fővárosi Közgyűlés Fidesz-KDNP frakciószövetségének tagja, a Fővárosi Önkormányzat Jogi és Ügyrendi Bizottságának alelnöke.
A 2009. november 22-én tartott időközi polgármester-választáson választják meg Józsefváros polgármesterévé. Megválasztásakor lemondott kerületi frakcióvezetői tisztségéről és fővárosi közgyűlési mandátumáról.
A 2010. április 11-i országgyűlési választás első fordulójában országgyűlési képviselői mandátumot szerzett.
Szabadidejében szívesen focizik, olvas.
Forrás : http://www.kocsismate.hu/  

 Videótár  Kocsis  Mátéról :  http://www.kocsismate.hu/   

                           Kocsis  Máté  memória  kiesése :

Kocsis Mátét a Fidesz józsefvárosi polgármester-jelöltjét sajtótájékoztatóján megkérdezték, hogy tagja volt-e a MIÉP-nek. Kocsis egyértelműen azt válaszolta, hogy a MIÉP-nek nem. Csupán az ifjúsági szervezetének, és annak is mindössze „két-három hónapig” és kizárólag "tizenkét évvel ezelőtt" a „kampány időtartama alatt”. S azt állította, hogy  MIÉP-jelölt apja önkormányzati "kampányában segített az ottani ifjúsági tagozat keretein belül”.
Mind a négy állítása hazugság. A birtokunkba került 1999-es belépési nyilatkozata ugyanis mindet cáfolja.


A kérdésre miszerint: Tagja voltál-e/vagy-e valamilyen pártnak egyesületnek? Ha igen, mely(ek)nek, mettől meddig? A válasz: MIÉP (1998-).
A belépési nyilatkozat dátuma: 1999. 12. 21. Tehát
- nemcsak "tizenkét évvel ezelőtt",
- nemcsak a '98-as „kampány időtartama” alatt, és
- nemcsak két-három hónapig volt formálisan is köze a szélsőjobboldalhoz.
A dátum az apjával való takarózást is hitelteleníti, hiszen  az "ifjúsági tagozatba" egy évvel apja kampánya után lépett be.
Lehetünk elnézőek, Kocsisnak a MIÉP-es története tekinthető (egy éven túl...) múló flörtnek csupán, ifjonti bohóságnak. De hazudni most, jogász végzettséggel, polgármester-jelöltként hazudott.

A hangulat oldására; Kocsis Máté személyes képével búcsúzunk:

UPDATE: Kocsis Máté komoly fölénnyel megnyerte a polgármester-választást. A választás előtt az általunk pártosságilag függetlenségileg vizsgált Kondor Katalin interjúban az önkormányzat nehéz költségvetési helyzetének tudatában is a következőt ígérte. "semmi olyat nem ígérek az embereknek, amit az elkövetkezendő tíz hónapban ne lehetne teljesíteni" "csak olyat szabad mondai, ami valójában teljesíthető, és nem szabad olyat mondani, amelyet nem. Szerintem az embereket ez bántja a legjobban."
Kocsis eredményéhez gratulálunk és Józsefváros érdekében kívánjuk, hogy úgy legyen.
Forrás : http://fideszfigyelo.blog.hu/
          

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése