2011. október 15., szombat

Gipszbe öntötték Orbán Viktort ,csak a világtalanoknak '

A  hír  igaz ' Orbán  Viktor  képének  a mását  gipszbe  öntötték.Így  a  világtalanok  jobban  tudják  érzékelni  a  miniszterelnököt.Nagy  segítség  lesz  nekik,mert  még  hallhatják  is .Remélhetőleg  Kerényi  kap  ihletést,hogy  Orbán  Viktor  bronzszobra  élethű  legyen '


BUDAPEST — Megtudhatják a világtalanok is, milyen Orbán Viktor (47) miniszterelnök arca! A kormányfő gipszbe öntött arcát ugyanis a Vakok Állami Intézetében állították ki, s a szemük világát vesztett emberek végigtapogathatják a politikus maszkját, hogy megtudják: az évek óta jól ismert hanghoz milyen arcvonások, szem, száj, orr tartozik.
á
Maszk A miniszterelnök arcáról gipszmaszkot készítettek, amit a vakok a kezükkel megtapogathatnak
A gipszmás elkészítéséhez maga Orbán ült modellt, s a nem hétköznapi „arcpakolást" igen jól viselte. Az érdeklődők „személyesen" is megismerhetik a miniszterelnököt, aki arca simogatásakor felvételről mutatkozik be, s mesél magáról – mondta a Blikknek Szabóné Berta Irén, a Vakok Állami Intézetének igazgatója.
á
Modell Orbán Viktor vállalta, hogy modellt ül a róla készített gipszszobor elkészítéséhez
A kiállításon több más személy, így Sólyom László (68) és Schmitt Pál (68) volt és jelenlegi államfő gipszmása is megtalálható.
Forrás : http://www.blikk.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése