2012. augusztus 24., péntek

Kézcsók Orbánnak és Orbán kézcsókjai

Láttam egy képet melyen egy idős hölgy kezet csókol Orbán Viktornak.Elgondolkoztam Regös István magyarázatán.Nem biztos kezet csókolnék Orbán Viktornak,mert véleményem szerint helytelen.Az is igaz,hogy nőknek kezet csókolok.2010-ben dicsőítették Orbán Viktort és abban az időben több fotó bejárta a sajtót.Gitta néni csókolt kezet Orbán Viktornak 2001-ben.Tisztelem Orbán Viktort,de nem csókolnék kezet neki.Tiszteletbe tartom azokat akik kezet csókolnának neki.

kezcsok_orban_viktornak_1345793420.jpg_200x267
Kezet csókolna Orbán Viktornak?Sokan igen,de vannak akik nem.Mindenki saját maga dönti el' Orbán Viktor arckifezezése azt jelzi,hogy ő szereti ha kezet csókolnak neki.Elvégre Orbán Viktor a miniszterelnök'Megilleti a tisztelet.Az idős néni ezt fejezi ki.Lehet az,hogy katolikus vallású és ezért teszi.Helyes amit tesz?
Erről a kézcsókról irta Regös István :
Csak ha valaki abban a szerencsében részesül, hogy Őszentsége a pápa színe elé kerül, akkor illik megcsókolni a pápai gyűrűt. Különben a kézcsók a férfiak előjoga. És a feministáknak ezekből az előjogokból elegük van.

Én meg örülök, ha ilyet látok, magam is gyakran megteszem, mert rettegnék egy olyan világtól, ahol a nőből férfi lesz, a férfiből nő, és mindenki egyformán viselkedik, ahol pontosan ezeket a finom gesztusokat nem gyakorolhatnánk.

A kézcsókok már sok vihart kavartak. Sokan emlékszünk még arra, amikor egy nyilvános Fidesz rendezvényen idős asszony hajolt Orbán Viktor kezére, és megcsókolta. A sajtó hetekig csámcsogott az eseményen, és nem győzték elítélni a Fidesz elnökét a kézcsókért. Föl sem merült bennük a kétely, hogy az a bizonyos idős hölgy egyszerűen rajongásból, áhítatból tette, amit tett, és ez az ő magánügye. Mindenesetre ez a pillanat úgy meglepte Orbán Viktort, hogy szinte megrökönyödött.
Forrás : mixonline.hu 
A cikk forrása kareszblog.blog.hu 

 Orbán Viktor megadja a nőknek járó tiszteletet .Még a politikai ellenfeleknek is.Néhány fotót összegyűjtöttem a Google segítségével

Kézcsók Dávid Ibolyának. Forrás napizeje.blog.hu



Kézcsók Lendvai Ildikónak Forrás kuruc.info


Kézcsók Németh Lászlónénak Forrás origo.hu

Kézcsók Merkelnek Forrás nol.hu


Kézcsók Eleni Kounalakis , amerikai nagykövetnek Forrás nol.hu

Kattintson a képre '


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése