2012. augusztus 30., csütörtök

Mi az igazság bin Laden halála körül?

Eddig a hivatalos verziót ismertük bin Laden haláláról.Bin Laden ellenállt ,de lelőtték - hangzott akkor a hivatalos verzió.Obama,Clintonné és az amerikai felső vezetés élőben nézték végig bin Laden elfogását és kivégzését.Az akcióban résztvevő kommandós a megjelenő könyvében másképp írja le ezt az eseményt:
Oszama Bin Ladent azonnal, öt lépésről lelőttük, ahogy kinyitotta az ajtót. Amikor benyomultunk a szobájába, már két nő jajveszékelt a vérben fekvő test felett. Bin Laden fején látszott a lyuk, de még rángatózott. A nőket félrehúztuk, a testet pedig addig lőttük, amíg mozdulatlanná merevedett – állítja a megjelenésre váró könyvében egy amerikai kommandós, aki ott volt, amikor tavaly május 2-án egy amerikai egység végzett az al-Kaida vezérével a pakisztáni Abbottabádban. Hogy a kommandósok gondolkodás nélkül, első pillantásra lőttek, homlokegyenest ellentmond a hatóságok által tavaly előadott hivatalos verziónak: eszerint az al-Kaida a vezére ajtónyitás után hátravetette magát, fegyver után nyúlt, és ezért kellett megölni az elfogás helyett.
Forrás : nol.hu
Nem ez az első eset amikor nem egyezik a hivatalos és a nem hivatalos amerikai verzió. Miért kellett lóditani az amerikai vezetésnek? Nem lett volna jobb ha az igazat mondják el? Talán az a magyarázat,hogy Obama miatt volt az egész.Őt kell segiteni az elnök választásban?Amerika ezért nem fog nagy árat fizetni?arról van szó,hogy az arab világban ördögnek van tekintve Amerika. Az arabok elakarják törölni a föld szinéről Amerikát vagyis Egyesült Államokat. Az amerikai vezetés mindent elkövet,hogy hiteltelené tegyék az álnéven irott könyvet.Az a baj,hogy aki irta könyvet ott volt az akcióban és mindent látott. Nagyon kényes két jelenet Amerikának. Az egyik az amelyben leirja a szerző,hogy bin Laden nem védekezett , nem volt fegyver nála és nagyon sok golyót lőttek az áldozatba.Ez már egy rossz pont. A másik bin Laden temetése. Ha igaz az amit leir a szerző , akkor nagy baj lehet abból hogy az amerikaiak nem tartották tiszteletbe az iszlám szokást.Több elvakult és megtévesztett iszlámista követheti bin Laden harcát az amerikaiak ellen.Az is lehet,hogy nem lesz semmi következménye ennek a könyvnek.Ha megölték a fegyvertelen bin Ladent , miért nem temették el iszlám szokás szerint?Bin Laden halott volt,már nem ártott senkinek. Ez is mutatja az amerikaik felsőbbrendűségét?
A fentiek túl a Nem könnyű nap című könyv cáfolja a hivatalos verziót Bin Laden temetési szertartásával kapcsolatban is. Bár a tavalyi washingtoni bejelentések szerint az al-Kaida vezérét mindenben az iszlám kegyeleti hagyományok szerint temették a tengerbe, a Mark Owen álnéven író kommandós szerint nem egészen így történt a dolog, a szállító helikopterben egy kommandós ugyanis végig ott ült a halott Bin Laden mellkasán.
Forrás : nol.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése