2012. augusztus 18., szombat

25 GB-nyi tárhelyet kaphat most ingyen

A tárhelyeket ma már nem csupán merevlemezek és USB kulcsok formájában kell elképzelnünk, hiszen itt vannak a felhőszolgáltatók, akik szintén kínálnak otthont állományainknak. Bár általában néhány gigabájtnyi helyről van szó (kivételek persze akadnak), azonban ha több ilyen online tárhelyre is beregisztrálunk, egész kellemes mennyiségű pluszhelyhez jutunk. Igaz, ilyenkor észben kell tartani, hogy mi, hol van, ezért is jó, amikor valaki mégsem sajnálja tőlünk a helyet.
Egy ilyen remek lehetőséget, egészen pontosan 25 GB-nyi ingyen tárhelyet kínál most új belépőknek a box.com promóciós oldalán, egy egyszerű és gyors regisztráció, illetve az ellenőrző e-mailben kapott linkre kattintás után. (Egyetlen feltétel azért van: nem szabad kereskedelmi célra használni az ingyen tárhelyet.)
Új tárhelyünkön azután már szabadon „garázdálkodhatunk”: mappákat hozhatunk létre, amelyekbe az Upload gombra kattintás után tölthetjük fel az állományokat (maximum 100 MB-os méretig). Eldönthetjük, hogy priváttá tesszük ezt a mappát, vagy megosztjuk másokkal is (ekkor akár azt is beállíthatjuk, hogy csak jelszó birtokában legyen elérhető a fájl), és arra is van mód, hogy más is töltsön fel ide anyagokat. A feltöltött anyagokhoz megjegyzéseket is fűzhetünk, és természetesen bármikor le is tölthetjük őket.
Az oldalon jobbra egyébként rövid – angol nyelvű – magyarázatot is kapunk a használathoz, azonban olyan magától értetődő az egész, hogy e nélkül is remekül lehet boldogulni.
Nagyszerű lehetőség 25 GB-nyi újabb helyre – nem érdemes kihagyni!
Forrás : hvg.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése