2012. augusztus 22., szerda

Tüntetett a Szolidaritás Mozgalom Orbán Viktor háza közelében - Ez a TEK győzelme?

Nem sikerült a Szolidaritás Mozgalom akciója' Nem tudtak eljutni Orbán Viktor lakásáig.Ez azt bizonyítja,hogy Orbán Viktort és a családját védik a legjobban Magyarországon.Azt nem lehet tudni,hogy ez el van túlozva vagy nem,de ezentúl senkinek sem lesz lehetősége Orbán Viktor közelébe férkőzni?A TEK győzelme a Szolidaritás meghiúsult akciója?Igen,mert Hajdu János és az emberei mindent megtesznek Orbán védelméért.A TEK létrehozásának ez volt a célja.Ezért kapott a TEK nagy összeget a költségvetésből.Jobban védik Orbán Viktort mint annak idején Kádár Jánost.És ha hagyták volna hogy a Szolidaritás Mozgalom tüntetése Orbán lakásához közel lett volna?Mi történt volna?Állítólag egy kérdőívet adtak volna át Orbán Viktornak,de csak a lakása közeléig jutottak.Mi ebben a ciki? Az, hogy 20 aktivista tüntetett.Ők veszélyt jelentettek Orbán Viktor életére,Ez a TEK győzelem? Igen,mert Orbán Viktort megvédték 20 aktivistától,akik kitudja milyen szándékból akartak Orbán Viktorral beszélgetni.Ne feledjük azt sem,hogy Izrael háborúra készül Iránnal szemben. Bármire fel kell készülni'

Budapest, 2012. augusztus 22., szerda (MTI) - A Szolidaritás Mozgalom mintegy húsz aktivistája tüntetett szerdán Budapesten, a miniszterelnök XII. kerületi lakhelye közelében.
    Tanos Áron, a Szolidaritás Mozgalom ifjúsági tagozatának elnöke közölte, hogy "emberi konzultációt" indítottak, ami a kormány nemzeti konzultációjának parafrázisa. Hozzátette: a főleg Budapesten szétküldött lapokon Orbán Viktorról kérdezték az embereket, akik túlnyomó többségükben "nem tartották alkalmasnak feladata ellátására". 
    Tanos Áron elmondása szerint a 900 ember által megválaszolt kérdőíveket át akarták adni Orbán Viktornak, de csak a háza közelébe jutottak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése