2012. augusztus 22., szerda

Orbán félreállította Ádert a Puskás Ferenc stadionban

Orbánt eltakarta az elnök a Puskás stadionban. Ilyen helyzet nem volt még.Volt köztük nézeteltérés,de vita vagy harc nem.Orbán nem tűrhette ezt a helyzetet,mert Orbán Viktor az első személy Magyarországon.Itt megmutatta Orbán azt,hogy nem tűri el ha háttérbe szorítják,mert egy mozdulattal félre tolta Ádert.Áder hagyta és nem ellenkezett.Tudja nagyon jól,hogy bármikor leválthatják az elnöki székből.A Blikk megörökítette ezt az eseményt' Ilyenek az újságirók' nem kell haragudni rájuk,mert nekik ez a szakmájuk.
Nem találta a helyét az augusztus 20-i ünnepségen Áder János, ám Orbán Viktor hamar helyre rakta.
A Puskás Ferenc stadionban megrendezett olimpikonok találkozóján beszéde után a köztársasági elnök a pódiumon pontosan a miniszterelnök orra előtt „parkolt le". Orbán azonban hátulról mindkét kezével megragadta az államfőt, s egy határozott mozdulattal arrébb tolta régi cimboráját.
Orbán Viktor hátulról megragadta Áder Jánost az állami ünnepen, mert elé állt
 A képek tanúsága szerint a köztársasági elnök rezzenéstelen arccal, megaan arra lépett, amerre a miniszterelnök igazította.
A miniszterelnök balra igazította a köztársasági elnököt
 – A köztársasági elnök jobb oldalán kell állnia a miniszterelnöknek – mondta lapunknak Görög Ibolya protokollszakértő. – Valószínűleg vannak olyan viszonyban, hogy Orbán Viktor finoman arrébb tolja őt, ám ez igazából nem a köztársasági elnök, hanem a protokollosok hibája. Nekik kell elmondaniuk előre, hogy ki hova álljon, ezeket nekik kell vezényelniük, nem pedig a politikusnak kell szólnia, hogy figyelj már, ne állj elém – vélekedett a szakember.
Forrás : blikk.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése