2012. augusztus 20., hétfő

Eljön-e a világvége? A Magyar Szent Korona rejtjelekkel üzen

Már több mint kétezer éve lett megkérdezve Jézus arról, hogy mikor jön el a világvége. Jézus a következőt mondta :
Arról a napról és óráról pedig senki sem tud, az ég angyalai sem, hanem csak az én Atyám egyedül. Máté 24:36 / Net Biblia
Az első századtól az embereket érdekelte a világ végének az eljövetele.Az első században Jeruzsálemen teljesedett be Jézus jövendölése.Világméretekben még nem jött el a világvége. Sok időpontot állítottak fel az emberek,de eddig mindegyik téves volt.Ez nem zárja ki a világvégének az eljövetelét.Az egyik jóslás vagy számítás Berta Tibor orientalista írótól származik.Ez is csak egy feltételezés,de jó olvasmány a magyaroknak,mert a Szent Koronáról van benne szó.
A Magyar Szent Korona, ami rejtett időkódot tartalmazA Magyar Szent Korona, ami rejtett időkódot tartalmaz

A Szent Koronához is köze van?
Berta Tibor orientalista író időkód elmélete is belekerült a legnépszerűbb magyarázatok közé, és igen érdekes, hogy szerinte 2012-nek köze van a Magyar Szent Koronához is! Az író csillagászatilag bebizonyította, hogy a Stonehenge és a Kheopsz piramis kapcsolódnak egymáshoz, amelyek üzenetet akarnak közvetíteni az emberek számára, és a Magyar Szent Koronában egy rejtett időkód alapján ez az üzenet megfejthető. Mindkét épület alapja azonos szabványú, ez a piramisméter, és ez a Szent Koronán is megtalálható, valamint a két építmény és a korona is tartalmaz azonos jelképeket, úgy mint a fehér ló szimbólumát, vagy a Szíriusz csillag totemjelét. 

A korona alapja a földet, a felső része az eget jelenti, és ez egy több ezeréves világképet mutat, amely egy csillagászati naptárként képes átadni az információkat. Jeleket találhatunk rajta Jézus születéséről és 2012-ről is, ami talán a világvége vagy éppen egy új világ kezdete lehet. Berta Tibor azonban azt mondja, hogy ne tekintsük a magyarokat ettől kiválasztottaknak, de pontos információk szerzése érdekében minél előbb vissza kellene állítani a koronát eredeti állapotába. Igen érdekes még a koronán az is, hogy a 2030-as év után nem szerepel rajta több évszám.
Tehát, hogy lesz-e világvége 2012-ben vagy később, senki nem tudja megmondani a választ, mindenesetre a tudósok és történészek érdekes álláspontokat közölnek ezzel kapcsolatban.
Teljes cikk : szoljon.hu 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése