2013. január 31., csütörtök

4. heti nézettségi adatok : RTL Klub a legnézettebb csatorna

Nagy meglepetést nem okozott a 4. heti nézettségi adatok statisztikája.AZ RTL Klub folytatja a jó szereplését,mert a Barátok Közt sorozattal messze az első helyen van.A TV2 igyekszik,de még nem tudja megverni a rivális csatornát.Mi lesz a The Voice-l?Nem tudjuk,mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.Vajon lesz folytatás?Pál Dénes megnyerte a versenyt.Mi lesz vele?A jövő adja meg a választ.Figyelemre méltó az M1 Gasztróangyal műsor helyezése is.Az M1 továbbra is gyengélkedik a nézettségi adatok szerint.


Pál Dénes - TV2


A 18-49-es korosztályban a Barátok közt hétfői epizódja végzett az élen 630 ezer nézővel, megelőzve a német Cobra 11 című sorozatot (529 ezer néző). A harmadik helyezést az RTL Híradó szerezte meg 496 ezer nézővel. A legnézettebb film a TV2-n vetített Titkok könyvtára 2. lett a kilencedik helyen (441 ezer néző), de a múlt héten debütált Sherlock és Watson című sorozat is bekerült a legjobb huszonöt közé (320 ezer néző). A fiatal korosztályban a legnézettebb köztévés műsor a vasárnap este vetített Gettómilliomos című film lett, mely a lista harmincnegyedik helyét szerezte meg 203 ezres nézőszámmal.

A teljes lakosságot szintén a hétfői Barátok közt érdekelte a legjobban (1 millió 651 ezer néző), majd az RTL Híradó (1 millió 543 ezer néző) és A kód (1 millió 381 ezer néző) következik a sorban. E korcsoportban a legnézettebb TV2-es műsor a Napló lett (1 millió 341 ezer néző), de a TV2 híradója, a Tények is bekerült a legjobb tíz közé (1 millió 294 ezer néző). Az m1-en látható Gasztroangyal kiemelkedőt alkotott a héten, 722 ezer nézőt ültetett a köztévé képernyője elé szombaton, ezzel Borbás Marcsi műsora az előkelő huszonharmadik helyen végzett, megnyerve saját műsorsávját. A műsorsávnyerés egyébként a vasárnapi műkorcsolya-Eb-közvetítés utolsó félórájának is sikerült, igaz, mindez az összesített listán csak egy negyvenegyedik helyet ért az m1-nek (416 ezer néző, SHR 12,1%).
Forrás : est.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése