2013. január 11., péntek

Orbán Viktor szerint Magyarország már túl van a gazdasági rendszerváltáson

Orbán Viktor el van foglalva és nincs ideje interjút adnia rádiónak vagy a köztévének.Hol van Orbán Viktor?Limasolban az Európai Néppárt vezetőinek a csúcstalálkozóján.Már a megérkezésekor olyat mondott melyre felkapták a fejüket a vezetők.Nekik is a magyar példát kell követni,mert az a jó '
Európa nem tudja kezelni a gazdasági válságot az eddig megismert formájában, át kell alakítani a gazdaságot, "gazdasági rendszerváltást kell végbevinni, minden országnak otthon és összehangoltan Brüsszelben is" - vélekedett a kormányfő.
D_MTI20130111002
A Miniszterelnökség által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b), Traian Basescu román államfő (k) és Enda Kenny ír kormányfő (j) beszélget az Európai Néppárt rendkívüli csúcstalálkozója előtt a ciprusi Limassolban 2013. január 11-én. MTI Fotó: Miniszterelnökség/Burger Barna 

Magyarország megoldotta a gazdaságot és a fejlődés útjára lépett.Ha nincs jó véleményünk a jövőről ,olvassuk el Orbán Viktor nyilatkozatából alábbi részt:
Orbán Viktor szerint Magyarország már túl van a gazdasági rendszerváltáson: az elmúlt két, két és fél év alatt a magyar gazdaság versenyképes lett, "pénzügyileg rendbe tettük a dolgokat, és 2013-ban Magyarországon létrejön a növekedési fordulat, vagyis Magyarország a (kettőezer-)tizenkettes gazdasági teljesítménycsökkenés után tizenháromban, most már pénzügyileg rendezett keretek között, biztos pénzügyi háttéren, megkezdi a gazdasági növekedést".
    "Minden országban azokat a vezetőket támogatjuk, akik hasonló gazdasági rendszerváltásokat kívánnak végrehajtani, persze a saját nemzeti érdekeiknek megfelelően" - hangsúlyozta a kormányfő.
Forrás : MTI
Orbán Viktort nem zavarja a Bayer-ügy.Vajon Matolcsy újabb meséje amivel megpattant a forint zavarja? Matolcsy ismét mesélt és forint látta a kárát.nemsoká ő lesz a Nemzeti Bank elnöke?100%-ban igen.
Egyrészt Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szokásos heti publicisztikájában ismét emlékeztette a befektetőket, hogy márciustól új szelek járnak majd az MNB-ben. Amellett, hogy az alapkamatot várhatóan tovább csökkenti a jegybank, új, nem-konvencionális eszközöket is bevezethet, melyek tovább tépázhatják a forint erejét.
Forrás : vg.hu
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése