2013. január 26., szombat

A második évaddal folytatódik a Dallas

A Dallas rajongók nagy örömére folytatódik a Dallas amerikai sorozat.Mi lesz J. R. sorsa? Milyen lesz a folytatás?A magyar nézők mikor láthatják?Erre a kérdésre nem kaptunk még választ.Az biztos,hogy a TNT csatornán ismét láthatják a Dallas 2012 második évadját január végétől. Európában a németeknél sugározzák vasárnap az ORF 1 -en és az RTL -en kedden. Bővebben a port.hu -n .
Január 28-án este, Amerikában újra visszatárnék a Ewingok a TNT csatorna képernyőire, hogy újra háborúzzanak. Mivel Larry Hagman november végi halála merőben átírta a forgatókönyveket, így megemlékezvén a színészről és több, mint egy évtizedig eljátszott karakteréről, méltó búcsúztatást fog kapni a színészóriás, és maga Jockey Ewing is. Mivel a készítők helytelennek érezték, hogy Jockey természetes halált haljon a sztori szerint, így előszedték a sorozat legnagyobb történetbeli csavarját, vagyis az 1980-as évek egyik legismertebb és klasszikusabb cselekménysorozatának rejtélyét, a Ki lőtte le Jockey Ewingot? Tehát, a sorozatok történetében az eddigi legördögibb karakter meg fogja kapni a legcsavarosabb és legméltóbb távozást. Ez egy merész húzás a széria producereitől, mert merik meglovagolni a legmerészebb fantáziájukban szereplő fordulatokat, mellyel stílusos végső búcsút vehetünk az olajszakma legnagyobb királyától.

Forrás : sorozatplanet.web4.hu 
Ha érdekel valakit, itt egy interjú a Dallas-évadzáróról a készítővel, Cynthie Cidre-rel. Elmondja, hogy a 2. évadban érkezik Elena bátyja, egy dögös, latino pasi, hogy több zene lesz az S2-ben, hogy kábé 6 hét fog eltelni a két évad között és, hogy természetesen már filóznak azon, hogy a fiatalok közül összehozzák azt a kettőt, akik még nem voltak/nincsenek együtt. (Ez a mindenki mindenkivel itt nem zavaró, hiszen minimális számú a variációs esély, melyből kvázi már a pilotban kilőttek 3-at, szóval hacsak a lányok el nem kezdik felfedezni egymást, ez a csikicsuki Dallas-módra végigvezethet a sorozaton.)
Forrás : sorozatjunkie.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése