2013. január 8., kedd

Bayer Zsolt nem akarja a cigányokat likvidálni

Bayer Zsolt szerint tudatosan félreértették a január 5-i cikkét.Hogyan lehet tudatosan félreérteni a cikkét azt nem tudom.Bayer Zsolt túl lőtt a célon,mert a január 8-i cikkében a Magyar Hírlapban megvédi a saját álláspontját.Nincs más választása.Bocsánatot nem kér a cigányoktól,de azt kijelenti hogy: 
 Még egyszer és utoljára mondom: nem akar itt senki likvidálni sem cigányt, sem zsidót, sem feketét, sem arabot, sem senkit.
Vajon ez a magyarázat elég?Megelégszik ezzel a jó érzésű magyar?Bayer Zsolt mondja a magáét melyet egy nagy tömeg olvas és egyetért vele.Mire gondolok?A válaszokra :
Mennyire igaza van Önnek Bayer Zsolt!
Talán tanulhatnánk az indiai lányok, asszonyoktól, akik az utcára mentek tüntetni, hogy az ilyen állatokat csak akasztással lehet megsemmisíteni. Nem szeretek ilyen durva szavakat használni, de ha valakinek nem tetszik, gondoljon a saját lánytestvérére, vagy a saját fiútestvérére. 
Sokunknak elege van az igazságtalan bírói ítéletekből, amik következtében aztán a szemünkbe röhögnek az ilyen gyilkos .ig ányok, (istenem, még a megnevezésüket sem szabad leírni!) a mindent mozdíthatót ellopó libsibolsik és az összes olyan lény, aki (vagy inkább ami) megkeseríti a mindennapjainkat. A számonkérés is csak egy szánalmas műizé lett, szegény Budai Gyula ugyan teljesítette a vállalását, de eredményeit tekintve aprópénzt és kis gazembereket tudott a méltó helyükre juttatni. (Nem irigylem...) Végre a normális népeknek kéne valamit csinálni az un. civil összefogás erejének kimutatásával, mert addig semmi sem történik amíg mi jó sokan fizikailag is összeállva azt mondjuk hogy: na most már aztán elég!
Bayer Zsolt cikkére több mint 400 válasz érkezett,melyet magyarhirlap.hu  -n elolvashatnak.Idézet a február 8- cikkből: 

Nem, nem akarom likvidálni a cigányságot, sem egy részét, sem egyetlen cigányt. Miképpen nem akartam elütni cigány gyerekeket sem, és nem akartam a gázolás után megállás nélkül továbbhajtani. Mindez hazugság. S azért különösen arcpirító hazugság ez, mert gyengeelméjűnek néz engem. Ugyanis ma bárki(k) likvidálásáról kizárólag elmebetegek értekeznek, ugyanezt ráadásul nyilvánosan súlyos idióták teszik. Én pedig nem vagyok idióta. Megnyugtatom az összes mostani aktuális műfelháborodót és fene nagy emberjogi aktivistát, ha cigányokat óhajtanék likvidálni, arról soha nem beszélnék nyilvánosan.
Mit akar Bayer Zsolt? Rendet.
Én rendet akarok. Azt akarom, hogy minden tisztességes cigány ember boldoguljon ebben az országban, és minden, társadalmi együttélésre képtelen és alkalmatlan cigány pedig legyen kirekesztve a társadalomból. Azt akarom, hogy ők ne legyenek, igen. Ne legyenek velünk, ne legyenek közöttünk. A zérónál is zéróbb tolerancia sújtsa őket. Legyenek kirekesztve mindenhonnan, ahol emberi tevékenységek zajlanak. Maradjanak végleg börtönben, vagy ha bármilyen esély mutatkozik a megnevelésükre, akkor ez történjen meg a megfelelő intézményekben. De ne legyenek eltűrve, ne legyenek megmagyarázva, ne legyenek „megélhetési bűnözők”, ne értse meg senki a cselekedeteiket, és ne magyarázza azzal, hogy szerencsétlenek a körülmények áldozatai. Mert ha egyetlen pillanatra is elfogadjuk ezt a szemforgató marhaságot, akkor a Mad Max világa köszönt ránk. És bizonyos értelemben már ránk is köszöntött. Mert ma Magyarországon egy szülő, ha egyáltalán el meri engedni tizenéves gyermekét valami szórakozóhelyre, akkor azért a lelkére köti: ha bemegy egy cigány, légy résen! Ha egynél több megy be, azonnal menekülj! Hogy ez rettenetes? Az! De arra adjon már valaki választ, hogy ki tehet minderről? A rettegő szülők, a rettegő falusi öregek, a megalázottak és megnyomorítottak – vagy azok a cigányok, akik elkövették mindazt, amit elkövettek? És mennyiben felelősek mindazok, akik rosszul értelmezett emberjogi érzékenységüktől vagy csupán egyszerű érvényesülési szándékaiktól vezérelve adják alájuk a lovat, és bármit tesznek is, mindig előállnak valami magyarázattal, és mindig a többségi társadalmon akarják elverni a port?
Mit nem akar Bayer Zsolt?Likvidálni a cigányokat '
Még egyszer és utoljára mondom: nem akar itt senki likvidálni sem cigányt, sem zsidót, sem feketét, sem arabot, sem senkit. S ha valaki likvidálni akarna, jómagam és a pártom állna elsőként ennek útjába, tetszik ez nektek vagy sem, nem érdekel. De jó, ha tudjátok: ami van, fenntarthatatlan és robbanás előtt forrong. „Ami van: széthull darabokra” – ezt tartsátok szem előtt. És nem a nem létező likvidálástól kell rettegni, nem engem kell likvidálni – hanem a problémát kell megoldani, bármi áron. Hogy ne legyenek késelő, lincselő, erőszaktevő cigányok közöttünk. És nem cigányokból se legyen ilyen, egy sem. Vagy szerintetek legyen? Na ugye. 
A teljes cikket elolvashatja a Magyarhirlapban .Keresem a hivatalos álláspontot,mely késik.Ezért nem lehet tudni mi a véleménye a Fidesznek,Orbán Viktornak vagy a kormánynak. A Fidesz honlapján arról olvashatok,hogy Orbán Viktor Cipruson van,melyet az MTI is megerősít.Hol volt Orbán Viktor?
A zürichi díjátadó gálán jelen volt Puskás Ferenc özvegye és Orbán Viktor miniszterelnök.-írja az MTI és fidesz.hu
Mi olvasható Orbán Viktor honlapján?  A karácsonyi üdvözlet és az alábbi cikk :
Ma Magyarország valójában erős ország, jobban állja a válság viharait, mint sok szerencsésebb múltú és erősebb gazdasági hátterű ország - nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzetnek.
Mindenfajta mellébeszélés és félremagyarázás helyett várjuk meg Orbán Viktor véleményét. És még valamit: a cigányokat mostanában romáknak szokás hívni ' És ha a magyarokra mondanák,hogy állatok mit válaszolna Bayer Zsolt?
 
 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése