2013. január 29., kedd

Hogyan lett egy magyar nő öngyilkos merénylő?

Minden ami jó ,az magyar lehet - hangzik az egyik közkedvelt magyar vélemény.Az alábbi igaz történet egy magyar nőről aki öngyilkos merénylő lett nem ezt bizonyítja.A borsonline.hu ezt írja :
Robotrepülőről végeztek Jemenben Anvar al-Avlaki szélsőséges iszlamista prédikátorral – jelentették be 2011. szeptember 30-án az amerikaiak. Csak most derült ki, hogy Bin Laden utódjelöltjét felesége, egy magyar nő, Horák Irén révén érték el.
Hogyan lett Horák Irénből önkéntes terrorista?
A zágrábi Vecernji list napilap birtokába került bizalmas beszélgetéseket rögzítő iratokból egyértelműen kiderül, hogy al-Avlakit, az USA egyetlen állampolgárát, akire „kilövési engedélyt” adtak ki az amerikai hatóságok – személyesen Barack Obama –, Horák Irén nélkül még sokáig nem tudták volna likvidálni. A horvátországi magyar családban született lány az al-Kaida második emberét egy dán kettős ügynök, Morten Storm segítségével ismerte meg. 


A borsonline.hu-n elolvashatják a történetet részletesen.A legmegdöbbentőbb számomra Horák Irén mai nevén Amina nyilatkozata a Facebookon:Allahért kész öngyilkos merényletre.Ártatlan embereket ölni Allahért - ez nincs benne a Koránba,mondják.Horák Irént lehet magyarnak nevezni?
Amina viszont férje kivégzése után nem sokkal, az utolsó Facebookon írt levelében közli a dán kapcsolatával, hogy részéről az ügynek még nincs vége: – Ő már nincs többé, de én még itt vagyok. Minden álmom az, hogy öngyilkos merénylő lehessek, s Allahért kínhalált haljak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése