2013. február 17., vasárnap

Orbán Viktor hallgatta a Szabad Európa Rádiót és lemezeket csempészet - Visszamenőleg meg lesz büntetve?

Orbán Viktor vallott a Mándoki-koncerten' Gimnazistaként hallgatta a Szabad Európa Rádiót,a SZER-t és lemezeket csempészett a jugoszláv határon.Ezt nyilatkozta az MTI-nek :
A kormányfő kérdésre válaszolva kitért arra, hogy a koncerttel egy este erejéig újra gimnazistának érezhette magát, amikor "ezek a zenészek voltak az ikonok, ezt a zenét énekeltük, és kerestük a Szabad Európa Rádión Cseke László műsorában, az ő lemezeiket próbáltuk becsempészni Jugoszláviából".
Visszamenőleg meg lesz büntetve? Aligha,mert már ezek a bűncselekmények elévültek és nem tartozik az emberiség elleni bűncselekménynek.Ha Orbán Viktort megbüntetnék,akkor a fél Magyarország lakosait is meg kell büntetni.Miért?Mert hallgatták a Szabad Európa Rádiót rendszeresen.Ez akkor bűncselekménynek számított.A lemez csempészet már súlyos bűncselekmény volt.Akinek nem sikerült beszerezni a lemezt, az hallgathatta Komjáthy György Csak fiataloknak című műsorát.Hallgatni tudja Komjáthy Györgyöt  Poptarisznyában , a Retro Koktél műsorban .
btl komj km uj
Forrás : poptarisznya.hu
Cseke László műsorát ki nem ismerte Magyarországon?Igazi neve Ekecs Géza volt,de kit érdekelt ha kezdődött a Tinédzser Parti ?.Nem csak Orbán Viktor volt akkor fiatal,hanem én is.A miniszterelnök rovására legfeljebb azt lehetne felirni,hogy az elit Bibó kollégiumba tanult.Nem volt szép tőle,de ha jött Cseke László műsora , kit érdekelt hol tanul és dolgozik.Hallgattuk.Orbán Viktor csak egy volt a sok hallgató közül. Egy kis ízelítő :

Sokan nem ismerik Cseke Lászlót.Róla itt olvashatnak '  Hallgassa meg!
Orbán Viktor ,Áder János és a többi politikus jól érezték magukat a Mándoky koncerten. Ismét megfiatalodtak néhány órára.Nem mondhatják azt,hogy Nem voltunk fiatalok.Az idő múlik és nagy kiváltság volt a Mándoky koncerten lenni.Akik nem voltak,azok majd felvételről nézhetik meg.Az összefoglalót olvashatják a hirado.hu-n '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése