2013. február 7., csütörtök

Az 5. heti adatok alapján A zöld íjász tarolt, Szulejmán stagnált

Az RTL Klub új sorozata A zöld íjász tarolt a fiatalok soraiban , Szulejmán stagnált, A Dal némi érdeklődést aratott.Röviden igy is lehet jellemezni az 5. heti nézettségi adatokat.A zöld íjász sikersorozat külföldön,a magyar nézőknek több meglepetést tartogat ez a sorozat.A Szulejmánt nézők száma stagnált,de később lehet számítani több nézőre,mert ...,jobb lesz.A Dal még váltotta be a várakozást.Hogyan néz ki a két lista ?
Következő
Arrow - A zöld íjász/RTL Klub

Az utóbbi évek legjobb amerikai sorozatpremierjét produkálta péntek este A zöld íjász az RTL Klubon. A tengerentúlon, Angliában és Spanyolországban egyaránt óriási népszerűségnek örvendő amerikai filmsorozat első két része a 18-49-es korcsoportban megnyerte a nézettségi versenyt, s ezzel lesöpörte a csúcsról a hetek óta ott trónoló Barátok köztöt. A csatorna gyorsan reagált is a hirtelen jött sikerre, így az egyébként a teljes lakosság körében is jól teljesítő (1 millió 421 ezer néző) széria most pénteken is dupla résszel jelentkezik majd az eredetileg tervezett szimpla epizód helyett.

18-49-es korosztály, 5. hét
A zöld íjász című sorozat első része a 18-49-es korosztályban 36,9%-os közönségarányt ért el, és 680 ezer fiatalt ültetett a képernyő elé, de a második részt is sokan, 624 ezren látták (SHR 39,1%), habár ez utóbbi az első rész nézettsége miatt a minden műsort csak egy adásával szerepeltető listára nem kerülhetett fel. Így a második helyezés a Taxi 3. című filmnek jutott a kereskedelmileg fontos célcsoportban (605 ezer néző, SHR 27,3%), a Barátok közt ezúttal csupán a harmadik helyezést szerezte meg szerdai epizódjának köszönhetően, az előző héthez képest 40 ezer fiatal nézőt veszítve.
Teljes lakosság, 5. hét A teljes lakosság körében a Barátok közt továbbra is őrzi vezető pozícióját, több mint másfél millió nézőt ültetve a képernyő elé, bár az 5. héten csökkent valamelyest (majd’ százezret) a nézőszám az előző héthez képest. A péntek esti RTL Híradónak a Fókuszt megelőzve sikerült a dobogó második fokát megcsípnie 1 milió 554 ezer nézővel. Hol van már a tavalyi nyár, az uborkaszezon, amikor is a Tények volt a legnézettebb hírműsor... A TV2 híradója azért nem teljesített rosszul, és most is ott van a legjobbak közt 1 millió 260 ezres nézettséggel, a nyolcadik helyen, megelőzve a top 10-be ugyancsak bekerülő Naplót. Míg a fiatalok a TV2-n látható Családi titkokat jobban szeretik, a teljes lakosság körében még mindig tartja magát A gyanú árnyékában, mely a korai vetítési időpont ellenére is az előkelő hetedik helyen zárt (1 millió 265 ezer néző). A 18-49-es korcsoportban taroló A zöld íjász a teljes lakosság listáján a negyedik helyezést szerezte meg (SHR 32,4%), és ahogy azt már megszokhattuk, A kód és a Cobra 11 is ott van megint az élmezőnyben.
Teljes cikk : est.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése