2013. február 13., szerda

Az 6. heti statisztika szerint ismét a Barátok közt és az RTL Klub az első

A 6. heti nézettségi adatok szerint a Barátok közt és az RTL Klub első helyen van. Visszaesett a második , illetve negyedik helyre a Zöld íjász.Szulejmán tartja a helyét,de kevesebben nézték mint az előző héten.Az M1 műsora A Dal listán van,és a Retró Kabaré, mely meglepetésnek számít.Nézzék meg a két listát.


Forrás: RTL/Sajtóklub
A kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban a Barátok közt pénteki epziódja 609 ezres nézőszámmal végzett az élen, megelőzve A zöld íjászt és a harmadik helyezést megszerző, 544 ezer fiatalt érdeklő Cobra 11-et. A negyediktől nyolcadik helyig ugyancsak RTL-es műsorok találhatók a listán, melyek közül a Fókusz (4. hely), a Híradó (7. hely) és az egy időre elbúcsúzó A kód (6. hely) az elmúlt hetekben is mindig ott volt a top10-ben, de a képernyőre visszatérő A mentalista című sorozat jó helyezése sem meglepő, ráadásul ezúttal még egy romkommal is tarolt az RTL Klub: a vasárnap vetített Valentin-nap című film 508 ezer nézővel az előkelő ötödik helyet szerezte meg. A kilenctől tizenkettedik helyezés a TV2-nek jutott köszönhetően a Tényeknek, a Családi titkoknak, az NCIS – Tengerészeti helyszínelőknek és a Jóban Rosszbannak. A Napló ezúttal nincs ott a legnézettebb TV2-es műsorok között, és csupán a tizenkilencedik 15,4%-os nézettséggel, kevesebb mint háromszázezer nézővel, de a szerdára átkerült Frizbinek sem sikerült eddig villantania, a 16,4%-os nézettségű, 188 ezer fiatalt érdeklő műsort – mely a 36. helyen végzett – még a Viasat3 csatornán vetített Két pasi – meg egy kicsi című sorozat is megelőzi egy hellyel a listán. A köztévén futó A Dal legutóbb nem fért be a top 25-be a maga 273 ezres nézettségével, most viszont, ugyan kevesebb fiatal, 253 ezer figyelte a versenyt, a műsor ott van a 22. helyen az m1 legnézettebb műsoraként.


A teljes lakosság körében is a Bk pénteki része nyert 1 millió 600 ezer nézővel, ami nagyon szép eredmény egy ilyen régóta futó sorozattól, de dobogóra került az RTL Híradó (1 millió 528 ezer néző) és A kód is (1 millió 458 ezer nézőt), amit ezen a héten már az RTL Klub új fikciós reality-je, az Éjjel-nappal Budapest vált, melynek nézettségi eredményeit jövő héten kíváncsian várjuk majd. A Fókusz lett a negyedik legnézettebb műsor, megelőzve a Cobra11-et, melyet a teljes lakosság jobban szeretett, mint a hetedik helyen végző A zöld íjászt. A két sorozat közé a TV2 legnézettebb műsora, a Tények ékelődött be a hatodik helyen, 1 millió 343 ezres nézőszámmal. A legnézettebb film ebben a korosztályban is a közvetelnül a Cobra11 után kezdődő Valentin-nap című film lett, igaz, ez utóbbi műsor a sorozatnál majd’ háromszázerrel kevesebb (982 ezer) nézőt érdekelt, és a tizenharmadik helyet szerezte meg. Az m1-en ebben a korosztályban is A Dalt nézték a legtöbben (873 ezer néző), mely műsor ezúttal a 18. helyen zárta a hetet a TV2 néhány hete futó sorozata, a Bűnök és szerelmek mögött, de bekerült még további három köztévés műsor is a legjobb huszonöt közé: a szombat esti Telesport és Híradó Este, valamint a vasárnap sugárzott Retro Kaberé.
Forrás : est.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése