2013. február 12., kedd

Békemenet kontra Éhségmenet

Az már látszik,hogy a Békemenet bögyében az Éhségmenet,mert rossz színbe tünteti fel az imádott Orbán Viktort.Éhségmenet 2013-ban? Biztosan a baloldal szervezi - állítja a Békemenet .Mikor lesz összetűzés a két tábor között? Nem sok hiányzik.A jobboldali Magyarországnak nem hiányzik az Éhségmenet.Mit csináljon a négy millió szegény? Dolgozzanak vagy dicsérjék Orbán Viktor, aki győztesként jött haza Brüsszelből.
D_MTZ20130211010
A kormány foglalkoztatáspolitikája ellen tiltakozó, az ország több pontjáról indult és Budapesten egyesült "éhségmenetek" résztvevői vonulnak a Parlament felé az Astoriánál, Budapesten 2013. február 11-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán
D_MTZ20130211028
Nyakó István szocialista országgyűlési képviselő megafonba beszél a kormány foglalkoztatáspolitikája ellen tiltakozó, az ország több pontjáról indult és Budapesten egyesült "éhségmenetek" demonstrációján a budapesti Kossuth téren 2013. február 11-én.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
DBELO20130211023
Rendőrök sorfala a "Köszöntjük a szoci hataloméhség menetét!" feliratú transzparens alatt a Kossuth téren, miután megérkeztek a kormány foglalkoztatáspolitikája ellen tiltakozó, az ország több pontjáról indult és Budapesten egyesült "éhségmenetek" résztvevői a Parlament elé 2013. február 11-én.
MTI Fotó: Beliczay László
A botrányt kiváltó trans...
A botrányt kiváltó transzparens a parlamentnél - az éhségmenetben többen feldühödtek
Népszabadság - Móricz Simon
A Békemenet plagizált,mert Kubatovtól másolta ki a hataloméhség szót.A Békemenet nem tud egy jó jelszót alkotni?Forrás :  varosszive.blog.hu
kub_bb.jpg




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése