2013. február 16., szombat

Gyurcsány-Bajnai-szövetség a hallgatókat használja fel a zavarkeltésre és politikai céljaik megvalósítására ?

Igaza van Hoppál Péternek , az Országgyűlés oktatási, tudományos és kutatási bizottságának tagjának?Nem állít kevesebbet mint a diákmegmozdulások hátterében a Gyurcsány-Bajnai-szövetség van. 
 
Forrás : fideszfrakcio.pecs.hu
Hoppál Péter, az Országgyűlés oktatási, tudományos és kutatási bizottságának tagja MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében hangsúlyozza, hogy a baloldal veszélybe sodorta a gyermekek, a fiatalok és egész Magyarország jövőjét. Oktatáspolitikájuk eredménye: bezárt iskolák, elbocsátott pedagógusok tízezrei, megcsapolt bérek, leépített szakmunkásképzés, értéktelen diplomák - összegzi.
    Mint írja, a Fidesz-kormány számos intézkedést hozott annak érdekében, hogy a magyar felsőoktatási intézmények támogatást nyújtsanak a fiataloknak a hazai munkaerőpiacon való boldoguláshoz, a fiatalokba fektetett pénz megtérüljön, tudásukat az ország javára fordítsák, és az egyetemek fenntarthatóak legyenek.
    Azt is hangsúlyozza, hogy a Fidesz-kormány átvállalta a kistelepülésektől az iskolák működtetését, a településektől adósságukat, és megmentette a vidéki iskolákat.
    A kormány - a rendszerváltás óta először - a pedagógusok számára életpályamodellt indít azért, hogy a tanárok végre mind anyagilag, mind erkölcsileg megbecsültek legyenek - ismerteti Hoppál Péter.
Forrás : MTI
Mit csinál a TEK? Hajkurássza bűnözőket,de nem tartóztatja le a két főbűnöst? Ki érti ezt? Én nem.Arról volt szó,hogy az MSZP be lesz tiltva,mert utódpártja az MSZMP-nek.Már erről nem is beszél a Fidesz.Ha Hoppál Péternek vannak bizonyítékai, miért nem jelenti fel a két főbűnöst?Sok diák nem baloldali érzelmű.Miért kell őket is vádolni?Még egy éve Budai is mindenkit megvádolt akit lehetett és akit nem.Mi lett a végeredmény? Értem azt,hogy a kormány mindent jól csinál,de a baloldal a fő gonosz és a két főbűnös Gyurcsány-Bajnai. Miattuk nincs 6-7%-os gazdasági növekedés?A két főbűnös tovább a jobboldaliak képébe röhögve zavart kelt.Mikor lép Orbán Viktor?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése