2013. február 12., kedd

Bye, Bye Rózsa '

Balog Zoltán mint egy volt tiszteletes pap elegáns módszerrel "előrebuktatta" Hoffmann Rózsát.Ez a módszer fiatalkoromban volt használva.Ha valakitől megakartak szabadulni, akkor találtak helyet neki "magasabb tisztségben".A KDNP politikusa távozik posztjáról - írja az MTI.Ki gondolta volna ?Padödö régi slágere jut eszembe.Egy kis változással : Bye, Bye Rózsa '


Köznevelésért felelős államtitkárként folytatja munkáját Hoffmann Rózsa, a felsőoktatásért Klinghammer István felel majd államtitkárként. Az Emberi Erőforrások Minisztériumában történő személyi változásokról pénteken ad tájékoztatást Balog Zoltán miniszter.

Klinghammer István - MTI Fotó: Mohai Balázs

    Az oktatási államtitkárság kedden közölte: Hoffmann Rózsa a posztján maradva a jövőben elsősorban a köznevelési rendszer kérdéseivel foglalkozik. A felsőoktatás átszervezését - Hoffmann Rózsa javaslatára - az új felsőoktatásért felelős államtitkár, Klinghammer István kinevezésével oldja meg az emberi erőforrások minisztere - olvasható a közleményben. Klinghammer István korábban az Eötvös Loránd Tudományegyetem rektora volt.
    A minisztériumi közleményben kiemelték: az oktatási rendszerek átalakítása rendkívül sok feladatot rótt és ró az oktatási államtitkárságra. Kitértek arra is, hogy a felsőoktatás minőségi megújításának fontos dokumentumai elkészültek.
    "A látható és várt eredmények eléréséhez azonban mindenekelőtt az általános és középiskolák sikerén keresztül vezet az út" - írták, hozzátéve, a gyerekekre való nagyobb odafigyelés, a pedagógusok helyzetének javítása és megszilárdítása, az új tartalmi szabályozás, a pedagógus életpálya, a minősítési rendszer, a tanfelügyelet minél jobb előkészítése olyan nagy horderejű és mennyiségű feladat, amelynek irányítása egész embert kíván.
    A tárcával összefüggő valamennyi személyi változásról Balog Zoltán miniszter pénteken Lovasberényben tart sajtótájékoztatót - tudatta a minisztérium.
Forrás : MTI

Padödö (Dáridó) Bye bye Szása

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése