2013. február 12., kedd

Kövér László rendre utasította a rendetlen ellenzéket és megpödörte a bajuszát

Kövér László rendre utasította a rendetlen ellenzéket és megpödörte a bajuszát.Ezentúl jobb lesz ha az ellenzék megtanulja rendet,mert él a hatalmával Kövér László.Mi történt a parlamentben?


Forrás : atlatszo.blog.hu
Gúr Nándor (MSZP) arról beszélt, kevesebben dolgoznak Magyarországon, mint dolgoztak a kormányváltáskor, a kabinet adócsökkentést csak a tehetősebbeknek tett, a szegényebb rétegnek a sárgacsekk-adóval, a telefonadóval és az adórendszer átalakításával pedig csak rontottak a helyzetén. Szerinte "a reménytelenség az úr" ma Magyarországon nagyon sok ember számára.
    Hozzátette: 500 ezer ember kint dolgozik a határon túl, 100 ezer ember pedig elhagyta Magyarországot. Szerinte ezek is azt mutatják, hogy más kormányra van szüksége az országnak, olyanra, amely azokon az embereken segít, akik "10 körmükkel kaparnak, hogy munkát szerezhessenek".
    Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár válaszában élesen bírálta az előző kormányt, amely - mondta - intézkedéseivel jelentősen hozzájárult a jelenlegi állapot kialakulásához. Szerinte szemléletbeli különbség van a jelenlegi és az előző kormányok között: az MSZP munka helyett segélyt adott az embereknek, a mostani kormány viszont fordítva gondolkozik.
    Hangsúlyozta: az MSZP-s politikusok "bort isznak és vizet prédikálnak", hiszen éhségmenetet szerveznek miközben libamájat esznek, az ingjük pedig többe kerül mint ezen emberek havi bére. Az államtitkár arra kérte az ellenzéki képviselőket, hogy "ha már segíteni nem tudnak, akkor legalább ne ártsanak ezeknek az embereknek".

    Az államtitkári választ az MSZP képviselői több esetben is hangos bekiabálásokkal kísérték. Czomba Sándor válasza után Kövér László, az Országgyűlés elnöke az MSZP-frakció felé fordulva azt kérdezte: miért van az, hogy az MSZP frakciója tudja a legkevésbé elviselni a mások véleményét, hogy "önök kiabálnak be állandóan, folyamatosan, hangosan, csoportosan akkor, amikor az önök kérdésére valaki válaszolni próbál?". A házelnök megkérte a szocialistákat, hogy próbálják meg magukat fegyelmezni, mert - mondta - így nem lehet részrehajlás-mentesen ülést vezetni.

Forrás : MTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése