2013. február 10., vasárnap

Mindenhol fogható az RTL II. ?

Az RTL II.örömteli hírt közölt a magyar nézőkkel: Mindenhol fogható az RTL II.'''. Nagyon vártuk ezt a bejelentést,mert az RTL II. csatorna indulása óta sok volt a panasz a csatorna foghatósága miatt.Pontosabban fogalmazva sokan nem fogták a csatornát.Minden akadály elhárult és lehet fogni az RTL II.-t.Minek köszönheti a néző ezt a jó hírt? A Szombat Esti Láz műsornak.A csatornán lesz nézhető a Dallas második évadja és más műsor is.Ha nem fogja a tisztelt néző? Kérdezze meg a kábelszolgáltatót és a csatornát.Olvassák el és nézzék meg az RTL Klub Fókusz műsorát.

Mindegy, hogy min érkezik a jel, parabola antennán vagy interneten, esetleg kábelen. A két legnagyobb országos szolgáltatónál az összes létező felületen fogható már az RTL II!

Nem csak a nagyok, a térségi szolgáltatók is berakták már csomagjukba az új csatornát, mert azt mondják, óriási volt az érdeklődés utána. Ez cseppet sem meglepő, hiszen, igazán erős tavaszi programmal várja a nézőket az RTL II.

A „Segítség bajban vagyok!” és a Gazdálkodj okosan! is igyekszik majd a legjobb szakemberekkel megoldást javasolni a nehéz helyzetbe került emberek problémáira.

Minden hétfőn lesz Legyen Ön is Milliomos Friderikusz Sándorral és persze Forró nyomon Máté Krisztával szerdánként.

A legújabb sikersorozatokból sem lesz hiány. Az öt Golden Globe-díjjal elismert Homeland - A belső ellenség és a Dallas második évada is az RTL II-n fut majd.

A legnagyobb várakozás persze az élő táncos show műsort, a Szombat Esti Lázat övezi.

Az új csatorna tehát az egész országban elérhető valamelyik szolgáltatónál. A lehetőség így adott, hogy a tavasz igazán színes, pörgős és szórakoztató legyen minden otthonban. Sőt, február 18-ától az RTL II összes műsorát ingyen újranézheti bárki az RTL Most-on.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
Forrás: rtlklub.hu 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése