2012. augusztus 13., hétfő

7,5 millióan még nem konzultáltak Orbán Viktorral' Gyorsan küldje vissza a kérdőivet '

A statisztika szerint nem áll jól a Nemzeti Konzultáció helyzete.Eddig csak 700.000-en küldték vissza a kérdőívet.Ha értékeli Orbán Viktort , akkor gyorsan küldje vissza a kérdőívet'
Budapest - Alig egy héttel az augusztus 20-i határidő lejárta előtt közel 700 ezren küldték vissza a nemzeti konzultációs íveket Orbán Viktor miniszterelnöknek – tudta meg a Blikk. Ez azt jelenti, hogy a megkérdezettek 8 százaléka válaszolt a 16 kérdést tartalmazó kérdéssorra, vagyis 7,5 millióan nem válaszoltak.
– Sikernek tekintjük, hogy a miniszterelnök felkérésére már eddig is ilyen sokan kifejtették véleményüket – válaszolt lapunk kérdésére Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. – Az előzetes eredményekből az látható, hogy az embereket leginkább a munkahelyek megvédésének, új állások létrehozásának kérdése foglalkoztatja – tette hozzá.
A nemzeti konzultáció teljes költségvetése körülbelül 850 millió forint, vagyis egy polgár megszólítása 100 forintba került, a levél legyártásával, borítékolással, kézbesítéssel és a válaszok feldolgozásával együtt a Miniszterelnökség tájékoztatása szerint.
Forrás : blikk.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése