2012. június 9., szombat

A mocskos, büdös IMF-re kennék a vasútbezárást

Már több mint húsz éve Magyarország egyik legnehezebb problémája a MÁV. Csak részleges megoldások születtek.Mi legyen a MÁV-val? A Fidesz két éve azt ígérte,hogy megoldja a MÁV problémáját.A politikai szándék meg van.Nagy vita volt és van a kormány és a szakszervezetek között.Mindenki védi a saját érdekeit.Az alábbi videó bemutatja ennek a vitának a hátterét.A vitában megfeledkeznek az utazókról.Ki lesz a felelős ha nem lesz pénz ? Az IMF ' Az igaz,hogy az IMF is felelős a világválságért, mert nem az országok érdekeit nézte.Érthető a magyar kormány nem kötött megállapodást a hitelről.A baj csak az,hogy a kormánynak elfogy a pénze és a költségvetésben is kevés a pénz.Logikus,hogy a MÁV súlyos helyzetéért nem a kormány a felelős.Kell egy bűnbak.Ez az IMF lesz.Az IMF nem nézi meg ezt a videót,mely az indavideo.hu-n nézhető ? Reméljük NEM ' 
„Nem biztos, hogy ugyanez a Völner [Völner Pál, az NFM infrastruktúráért felelős államtitkára], vagy ugyanez a Fónagy [Fónagy János, az NFM parlamenti államtitkára] nem fogja azt mondani esetleg szeptemberben, amikor már látszik az, hogy teljesen finanszírozhatatlan a közösségi közlekedés, hogy [...] még további vonatritkításra és igenis vonalbezárásra kerül sor. És nyugodtan rá lehet fogni arra, és egyébként ezt zárt körben elmondta Völner úr, hogy majd akkor, ha lehet kire fogni a vonalbezárásokat, akkor igenis meg fogják lépni”.
„Amikor az IMF tárgyalások beindulnak, és azt lehet mondani, hogy igen, az IMF az egy büdös, mocskos karvalytőke, azt erőltette ránk, hogy be kell zárni a mellékvonalakat”.
Teljes cikk : http://index.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése