2012. június 16., szombat

Milyen kapcsolata volt V. Lászlónak a politikusokkal?

V. Lászlónak nagyon jó kapcsolatai voltak a magyar politikusokkal.Nagyon sokáig háboríthatatlanul hagyták V. Lászlót. Nem lehetett bántani,mert a rendőrség is védte.Nagyon érdekes az érintettek válasza,mert szinte minimálisra akarják csökkenteni a felelősségüket.Várjuk meg az ügy végét , hátha többet tudunk meg.A hvg cikke  több információt tartalmaz.Mit mondott a Papa ?
 A sajtófőnök általi hivatkozás a Papa néven ismert Sándor István, volt főnyomozóhoz kötődik. Megírtuk, a volt rendőr az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság előtt a belvárosban terjeszkedő V. László szerepéről, kapcsolatairól, illetve ezeknek az illetőknek a beépülésükről önkormányzatokba azt mondta, hogy „a mai magyar közigazgatásban bárki bármikor, bárhol megvehető, és ha pénze van az embernek, bármi elérhető. Bármi.”
A Papát sokan támadták ezért a kijelentésért.Sajnos még most is aktuális.Ez a korrupciós ügy is ezt bizonyítja.Vajon mi lesz az eredmény? A politikusok és a rendőrök ismét tisztára lesznek mosva? Mi a politikai akarat?
Az óbudai polgármester a zajos diszkói miatt tárgyalt "az éjszaka császárával", Tarlós István Orbánnal együtt beszédet mondott a rendezvénycsarnokában, a Fidelitas nála ünnepelte 15 éves szülinapját, az MSZP-közeli vállalkozók neki adták el becsődölt partihelyeiket. Megnéztük, milyen volt V. László kapcsolata a szórakozóhelyeit ellenőrző önkormányzatokkal és politikusokkal. Partihelyei gyakran okoztak gondokat, néhányat be is zártak, de mostanáig különösebb problémái V. Lászlónak nem voltak.Tovább http://hvg.hu/itthon/

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése