2012. június 10., vasárnap

Jogtalanul vágták ki a Kossuth tér fáit. A Fidesz fütyül rá '

Kivágták a Kossuth téri fákat,mert 1944 előttire lesz restaurálva a Kossuth tér - hangzott a hivatalos közlemény lényege. Jöttek ,vágtak és elmentek.Mert a Fidesz ezt határozta.Rogán polgármester úr és a Fidesz fütyül rá,mert Szabó Máté nem tehet semmit.Az ombudsman hivatalának nincs semmi beleszólása. Ez a Fidesz féle demokrácia.Mi történt ?

Budapest, 2012. június 10., vasárnap (MTI) - Szabó Máté ombudsman vizsgálata szerint több jogsértés és visszásság is történt a Kossuth téri fák kivágásának V. kerületi engedélyezési eljárása során.
    Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala az MTI-nek vasárnap küldött közleményében egyebek mellett azt írta, az önkormányzati eljárás sértette a jogállamiság elvéből következő jogbiztonság, valamint az egészséges környezethez való jog követelményét.
Olvassák el a teljes hírt az MTI cikkében.Szabó Máté elég közérthetően irt a jelentésében.Számít a jelentése valamit? Nem ' A válasz azonnal megérkezett'
Budapest, 2012. június 10., vasárnap (MTI) - A belvárosi jegyző előzetesen egyeztetett mindenben a törvényességi ellenőrzést végző szervezetekkel a Kossuth téri fák ügyében, és mindenben a jogszabályoknak megfelelően járt el - tájékoztatta az V. kerületi önkormányzat hivatala vasárnap az MTI-t az ombudsman felvetéseire reagálva.
Az önkormányzat jelezte: az ombudsman nem bíróság, így csupán véleményt tud megfogalmazni, amire megkapja a Belvárostól és az Országgyűlés Hivatalától is a jogilag alátámasztott, részletes választ.
Értik ? Írjon amit akar Szabó Máté a Fidesznek van igaza' Nagyon érdekes,hogy a budapestiek tűrik és hallgatnak.Rogán úr nem lesz ismét polgármester.A lényeg az,hogy át lesz alakítva a Kossuth tér ' Milyen volt a tér?
Ez a kép nagyon régi.De milyen volt a fakivágás előtt ?
 Nagyon sajnálom a kivágott fákat. Fidesz jóvátehetetlen károkat okozott   a Kossuth téren.Mivel és mikor fogja pótolni?Sikerült elfoglalni a Kossuth teret.Rogán polgármester és a jegyző győzött.Ha a budapestieknek tetszik ,akkor csinálhatnak bármit ebben a demokráciában.
 A magyar demokráciánál gyengébb országokban - Egyesült Államok, Kanada és Németország - szigorúan büntetik az engedély nélküli fakivágást. A Fideszt ez nem érdekli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése