2012. június 1., péntek

Miért kiabált Vadai Ágnes a parlamentben ?

Példátlan hangzavar volt a parlamentben május 29-én Vadai Ágnes felszólalásakor.Vadai Ágnes kérdésére nem válaszolt Navracsics Tibor. A kormány rehabilitálni fogja Horthy és Szálasit ? Választ nem kaptunk.Ha nincs cáfolva,akkor megérjük hamarosan,hogy Szálasit rehabilitálják egy EU-s országban?Lehet.Az biztos,hogy Kádár nem lesz rehabilitálva.A magyarok többsége hallgat.Ha hallgat akkor azt jelenti, hogy egyetért a kormánnyal és csak idő kérdése lesz Horthy és Szálasi rehabilitálása ' Hoffmann Rózsa szerkesztette új magyar történelemkönyvbe is benne lesz? Mi történt ? A Hir Tv és az ATV igy számol be a történtekről :

Az ülés berekesztésével fenyegetőzött kedden az Országgyűlés szocialista alelnöke, amikor Vadai Ágnes indulatosan feltett kérdésére bekiabálással reagáltak kormánypárti oldalról. A DK-s képviselő azt kérdezte, hogy Nyirő után Szálasit is rehabilitálni akarják-e. Navracsics Tibor válaszában közölte: csak egy pártnak és a független képviselők egy csoportjának van elszámolnivalója. Külön utalt Gyurcsányra, aki egy olyan villában lakik, amit zsidó tulajdonostól vettek el.
Vadai Szálasi miatt aggódott

 A politikus nem érti, hogy a Fidesz hogyan támogathatja Nyirő újratemetését, amikor a párt olyan emberekből áll, akik 1989-ben liberális demokraták voltak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése