2012. június 25., hétfő

Hir amely lázba tartja Romániát: A törvényszéki orvostani intézet dönt Năstase börtönkórházba szállításáról

Újabb fordulat Romániában'A volt miniszterelnök Năstase marad a kórházba,mert a törvényszéki intézet fog határozni az ügyében.Vagyis még nem vihető a börtönbe.Năstase helyzete foglakoztatja a román médiát.Sokan szeretnék ha Năstasét felmentenék és megmenekülne a kétévi börtönbüntetéstől.



Bukarest, 2012. június 25., hétfő (MTI) - A törvényszéki orvostani intézetnek kell döntenie arról, hogy átszállítják-e a börtönkórházba a két év letöltendő börtönbüntetésre ítélt Adrian Nastase volt miniszterelnököt - közölte hétfőn a bukaresti Floreasca kórház, ahova szerdán - öngyilkossági kísérlete után - lőtt sebbel vitték be a politikust.
    A Floreasca kórháztól a rendőrség kért pénteken állásfoglalást arról, lehetővé teszi-e a sérült állapota, hogy átszállítsák a Rahova börtönkórházba. Nastasét mindeddig nem rabosították.
    A politikust kezelő orvosok hétfői válaszukban áthárították a döntés felelősségét a rendőrségre és a törvényszéki orvostani intézetre, hozzátéve, hogy alávetik magukat ezen intézmények döntésének.
MTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése