2012. december 16., vasárnap

Orbán a diákokkal egy romkocsmában a TEK védelmében

Orbán Viktor egy romkocsmában találkozott a diákokkal.Sokan meglepődtek,mert nem gondolták,hogy Orbán találkozni fog a diákokkal.Az eredményét még nem tudjuk,mert senki nem nyilatkozott.Orbán Viktor életét nagyon jól védelmezte a TEK teljesítve a feladatát,mert senki nem tudta megzavarni a tárgyalást.Bővebben olvashat a HVG cikkében. 

Nem értem,hogy a HÖOK miért nem érti meg Orbán Viktor érveit.Az is igaz,hogy Orbán Viktor nem hivatalos tárgyalást folytatott a diákokkal.Miért éppen egy romkocsmában találkozott a diákokkal? Ez egy találós kérdés,melyre nem tudom a választ.Az MTI-ben olvashatjuk:
Orbán Viktor szombati bejelentése egyaránt érthetetlenné és megalapozatlanná teszi Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár, valamint Giró-Szász András kormányszóvivő eddigi, a keretszámokkal kapcsolatos nyilatkozatait.
    Az ő megszólalásaik alapján a kormány más állásponton volt három hete, majd megint másikon egy hete - jegyezték meg.
    Közölték: mindezek fényében "a heves diák- és hallgatói ellenállás hatására bejelentett átalakítással kapcsolatosan" a HÖOK elnöksége érdeklődéssel várja a Balog Zoltán miniszterrel történő keddi találkozót, amelyen remélhetőleg konkrét információk hangzanak el a keretszámokat felváltó kormány-előterjesztésről.
Forrás : MTI
A HÖOK várja a részleteket.Majd lesz,ha lesz.Facebook oldalukon látható egy montázs kép
 
Forrás : facebook.com 
Kinek jutott eszébe ez a hasonlat? A fiatalságomat idézi fel,mely nem most volt.Abban az időben csak Kádár elvtársat kellett szeretni.Mert ha valaki nem szerette ,hát megnézhette magát.Abban az időben csak Kádár elvtársnak volt igaza Magyarországon.Azt gondoltam, hogy már az az idő nem jön vissza.Lehet tévedek?Orbán polgártárs is Kisz-ben kezdte a pályafutását,majd később a Bibó kollégiumban nyilván ingyen volt Angliában tanulni. Tovább nem folytatom,mert Orbán úr megharagszik.  
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése