2012. december 28., péntek

Mégis meggyilkolták Whitney Houstont?

Érdekes fejleményt ír az ATV.Ha elolvassuk,akkor elhihetjük ezt a változatot is.Vajon mi az igazság? Az biztos,hogy a nagy vesztesek mi vagyunk,mert Whitney Houstont nem láthatjuk és nem hallhatjuk többé.Vajon sokan tanultak az életéből?

Újranyithatják Whitney Houston halálának aktáját. Egy hollywoodi magándetektív szerint ugyanis a legendás énekesnő nem kábítószer túladagolás áldozata lett, hanem meggyilkolták, amit állítólag egy videófelvétel is bizonyít. A nyomozó azt állítja, hogy egy biztonsági kamera rögzítette, amint a 48 évesen elhunyt énekesnő drogdílerekkel veszekszik a Beverly Hilton hotelben. Houston nem sokkal később már nem élt.
Whitney Houstonra idén február 12-én, egy nappal a Grammy-díjátadó gála előtt Los Angeles-i hotelszobájának fürdőjében találtak rá, a víz alá merülve. A hivatalos halottkémi jelentés szerint a sztár halálát fulladás, illetve szívbetegsége okozta, de kokain, marihuána és más szerek keverékét is kimutatták a vérében.

Az énekesnő végtagjain azonban a kaliforniai magándetektív szerint védekezés közben szerzett sebeket találtak, ami arra utalhat, hogy a sztár az életéért küzdött, mielőtt megfulladt volna. Paul Huebl azt is állítja, hogy a szállodai szobát feldúlták és kifosztották, ami szintén erőszakra utal.

A magándetektív két férfiról beszél, akik a haláleset előtti napokban a sztár személyes kíséretének tagjaiként jutottak be a szállodába, majd az énekesnő szobájába. A képsorokat Huebl már eljuttatta az FBI chicagói irodájának, és most abban bízik, újabb nyomozás indul az ügyben. A detektív szerint a kábítószerfüggő sztár korábban jelentős összegű pénzzel tartozott a dílereknek, ezért végrehajtókat küldtek rá, hogy beszedjék a pénzt. A Daily Mail című brit lap úgy tudja, hogy a tartozás csaknem 1,5 millió dollárra rúgott.

Azt már a korábbi nyomozás is kiderítette, hogy Houstonnak a halála előtti nap egy adag kokaint szállítottak le. Az énekesnő ekkor vitába keveredett a futárral, és az egyik biztonsági kamera felvételén hallatszik, amint Houston elkeseredetten azt mondja, hogy elege van ebből az egészből. Huebl szerint a rendőrség azért nem vitte végig a nyomozást, mert nem akarták rossz hírbe keverni az érintett hotelt, illetve az elit környéket.
Forrás : atv.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése