2012. december 30., vasárnap

A pécsi Hallgatói Hálózat like-kampányt hirdet!

Orbán Viktornak nem sikerült legyőzni a diákokat?A Frizbiben jelent meg és mondta a szokásos érveléseit.Ezt elhiszik a diákok?A pécsi Hallgatói Hálózat újra kampányol a Facebook-on
,,Orbán Viktor december 23-án feltűnt a Frizbi című műsorban, azért, hogy félremagyarázza/félrefordítsa a diáktüntetések jellegét és céljait. A miniszterelnök szerint a követeléseink 90%-ban már teljesültek. Mi jóindulatúan azt feltételezzük, hogy Orbán Viktor ezt csak azért mondta, mert nem ismeri a követeléseinket."

A pécsi Hallgatói Hálózat a "REUNION" nevű fóruma után 13 pontban fogalmazta meg a hallgatók és a diákok, a tanárok és az oktatók, valamint a szülők követeléseit. Lájkold te is az alábbi posztot, hogy a Miniszterelnök úr is értesülhessen ezekről!
http://www.facebook.com/orbanviktor/posts/10151360904691093
A pécsi Hallgatói Hálózat like-kampányt hirdet!

Orbán Viktor december 23-án feltűnt a Frizbi című műsorban, azért, hogy félremagyarázza/félrefordítsa a diáktüntetések jellegét és céljait. A miniszterelnök szerint a követeléseink 90%-ban már teljesültek. Mi jóindulatúan azt feltételezzük, hogy Orbán Viktor ezt csak azért mondta, mert nem ismeri a követeléseinket.

A pesti HaHa hat pontjából az egyik pont egyik részének a teljesítésére már mintha kaptunk volna egy halvány ígéret (a keretszámokat 2011/12-es szintre történő visszaállítása). A ponthatárok tervezett megszüntetése ugyanakkor rontaná a felsőoktatás minőségét, miközben a kormány javaslata az állami helyek finanszírozását az egyetemekre terheli, vagyis az intézkedéssel az intézmények működését is veszélyezteti.

A pécsi Hallgatói Hálózat a "REUNION" nevű fóruma után 13 pontban fogalmazta meg a hallgatók és a diákok, a tanárok és az oktatók, valamint a szülők követeléseit. Azért voltunk ilyen alaposak, hogy a kormányzati kommunikációnak ne legyen lehetősége félremagyarázni azt, hogy mit is akarunk.

Most pedig a segítségeteket kérjük! A pontjainkat kiposztoltuk Orbán Viktor facebook-oldalára, és arra szeretnénk kérni benneteket hogy lájkoljátok ezt a bejegyzést! Csináljuk meg együtt Orbán Viktor lapjának valaha volt legnépszerűbb olvasói hozzászólását, azért, hogy a követeléseinket ne lehessen figyelmen kívül hagyni, ne lehessen félremagyarázni!

Osszátok tovább az információt! Írjunk facebook-történelmet, hogy láthatóvá váljunk a facebookon kívül is. A bejegyzésünket itt találjátok:

http://www.facebook.com/orbanviktor/posts/10151360904691093

Dobjuk vissza együtt a frizbit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése