2012. december 16., vasárnap

Kik voltak Orbán Viktorral a romkocsmában?

Sehogy nem értettem a lázadó diákok álláspontját az Orbán Viktorral való találkozás után. Orbán Viktor a ködösítés mestere.Mert erről volt szó.Orbán Viktor nem a HÖOK képviselőivel találkozott szombaton a romkocsmában.Kik voltak Orbán Viktor partnerei?
Fénykép: Diákokkal 
A kormányszóvivő az MTI kérdésére azt is elmondta: Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Fidelitas meghívására, a Fidesz ifjúsági társszervezetének tagjaival egyeztetett egy budapesti romkocsmában a felsőoktatás helyzetéről. A kormányfő ezután a Facebook-oldalán tett közzé egy videóüzenetet, amelyben úgy foglalt állást, hogy azoknak, akik elérik a felsőoktatási tanulmányokhoz szükséges követelményeket, és elszántak, hogy tanuljanak, majd Magyarországon dolgozzanak, továbbra is ingyenesnek kell maradnia az egyetemi és főiskolai oktatásnak.
Forrás : MTI
Giró-Szász András adta meg a választ. Orbán Viktor a Fidelitas tagjaival beszélgetett békés hangulatban a romkocsmában a TEK védelme alatt. Vajon a HÖOK elfogadja Orbán Viktor feltételeit?Magyarországon maradnak tanulni és dolgozni?A következő napokban választ fogunk kapni.Mit mondhatott Orbán a Fidelitas tagjainak?Csak ötlet:
 
Forrás : apps.facebook.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése