2012. december 28., péntek

Már az Invitel kínálatában is megtalálható az RTL II

hír azoknak akik az Invitel ügyfelei.Az RTL2-t láthatják már zavartalanul az ünnepektől. Vajon a DIGI előfizetői vajon mikor nézhetik? Sajnos sokan még nem kaptak választ erre a kérdésre.
Az ünnepekre az Invitel IPTV és digitális kábeltévé előfizetők, sőt számos térségben az analóg kábeltévé előfizetők számára is elérhető lesz az RTL II műsora. A jövő év elejétől pedig már a teljes analóg hálózatban megtalálható lesz a csatorna.
Az RTL II, az RTL Csoport legújabb kábelcsatornája október 1-jén kezdte meg adását. A cégcsoport indulásra számos szolgáltatóval kötött megállapodást, ennek köszönhetően több, mint 1 millió háztartásban vált elérhetővé a csatorna műsora. A Hello HD Kft., Magyar Telekom Nyrt., PR-TELECOM Zrt., TARR Kft., UPC DTH S.à r.l. és a Vidanet Zrt. után december 18-tól már az Invitel Zrt. előfizetői is élvezhetik az RTL II adásait.
Az RTL Csoport célja továbbra is, hogy minden néző láthassa az RTL II műsorait, ezért a tárgyalások tovább folynak a kábelszolgáltató társaságokkal. áll az RTL II közleményében
Forrás : sat-tv-radio.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése