2012. december 25., kedd

Január 9-től elindul hóditó útjára Szulejmán


Alig ért véget Seherezádé török sorozat hódító útja már jelentkezik egy új török hódító: Szulejmán. Miért írom azt,hogy elindul a magyarországi hódító útjára?Mert több mint 40 országban hódit és tarol a nézettség tekintetében.Törökországban megosztotta a törököket.Sőt a török miniszterelnök beperelte a filmkészítőit,mert rossz színben ábrázolja törökök nemzeti hősét Szulejmán Szultánt.De ez már legyen a törökök belső vitája.Nekünk az a fontos,hogy januártól láthatjuk szerda este.

A szereplők között van egy ismerős : Halit Ergenc alias Onur.Élete egyik legjobb alakítása Szulejmán. Még nem feledtük el a Seherezádé sorozatban alakított Onurt.Sok magyar néző a szívébe zárta ezt a sármos török színészt.Szinte mindenki tudja róla,hogy az életben egy párt alkot Bergüzer Korellel alias Seherezádé.Van már egy közös kisfiúk is.Halit Ergencet láthatják gyönyörű háremhölgyek között.

A sorozatot az RTL Klub sugározza 2012 január 9-től szerda este.Lesz vita a családban,mert szerda este a foci meccsek ideje is.Ha két tv van a családban,akkor megoldható a probléma. És ha nincs két tv? Választani kell.Nem bánja meg ,ha Szulejmánt választja.Ha nem tudja megnézni az RTL-en,megnézheti a netten http://csakonlinesorozatok.blogspot.ro/2012/11/szulejman-szultan-magnificent-century_25.html blogban.Január 9-től magyar szinkronnal nézheti a sorozatot.Megjegyzem,hogy a szinkron színészek kimagasló szinten szinkronizálnak.

A török sorozatok sorra hódítják meg a magyar nézőket.Jelenleg a Végső akarat sorozat népszerű. Ringbe szál januártól Szulejmán is.Már egyszer a törökök meghódították Magyarországot.Érdekes Szulejmán Magyarországon halt meg.Életéről készített sorozat török szemszögből mutatja be az Oszmán Birodalmat.Ez a történelem.A lényeg az,hogy egy igényes sorozatot láthatnak a magyar nézők.Ha több információm lesz a sorozatról arról beszámolok rendszeresen.Az egyik információ: Facebook/Csodálatos század magyar oldal

A sorozat ismertetése a port.hu-n :
Szulejmán, a török birodalom fiatal uralkodója nagyobb álmokat dédelget, mint amit Nagy Sándor valaha is el tudott volna képzelni. 26 évesen a világ meghódítására készül, és ezt elsősorban új módszerekkel próbálja elérni. Közben folyamatosan érkeznek az új szolgák és háremhölgyek a szultán palotájába, hogy a frissen trónra került uralkodó kedvére válogathasson. Így kerül az udvarba a gyönyörű Rokszolana, akinek a családját a tatárok lemészárolták. A háremben lévő lány mély benyomást tesz Szulejmánra, ám a szultán asszonya és édesanyja rossz szemmel nézik a fellángoló szerelmet, és mindent megtesznek, hogy eltávolítsák az udvarból Rokszolanát.
Az asszonyok féltékenysége mellett az uralkodóra többen is veszélyt jelentenek. Néhány befolyásos pasa, akik ellenzik Szulejmán szokatlan reformintézkedéseit, aki a területeiken élő egyiptomiaknak és a különböző származású kereskedőknek szabadságjogot adományoz, cselszövésre készülnek a szultán ellen.


Elindult a visszaszámlálás' 
Forrás : www.facebook.com/groups/seherezade/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése