2012. december 12., szerda

Mi lesz a diákok tiltakozásával? Nagy Navarróékat fogják követni?

Nehéz nap előtt állunk.A diákok ismét tiltakozni fognak.Nagy megmozdulások lesznek országszerte.Csak imádkozni lehet hogy ne történjen semmi atrocitás.A hatalom a kormány kezében van és azt tehet amit akar.Ha a keretszám 10.500 , akkor az lesz.Vajon a diákok megtudják változtatni? Aligha.Van értelme a tiltakozásuknak? Elméletileg igen,de gyakorlatilag nem.Hoffmann Rózsáék eldöntötték,hogy több mint 10.500 diáknak nem lesz tandíj és kész.A diákok összefogtak és tiltakoznak.Ha nem tetszik menjenek el.Ez kinek jó? A kormánynak?

A miskolci diákok is megmozdultak és hallgatói nyílt levelet adtak át a Hevesi Kormányhivatal képviselőinek.Ők este fognak tiltakozni.Debreceni diákok csak diákigazolvánnyal tudnak belépni a fórumra.Ez egy jó döntés?Nem tudom.Délután nagy megmozdulásokra készülnek a budapesti diákok.Ezt nem nézi jó szemmel a kormány. Remélem nem a kínai vagy a fehérorosz példát fogják követni.Nagy Navarróék példája intő lehet a diákoknak,mert az MTVA előtt tüntetőket elvitték a rendőrök.Mi lesz ha diákok lázadása tovább folytatódik? Ez egy jó kérdés,melyre a következő napok eseményei fogják megadni a választ.Nem volna jó reklám a kormánynak,ha erőszakkal lépnének fel a diákok ellen.Csak reménykedni lehet abban,hogy a diákok is felismerik a közmondás lényegét : " Szél ellen nem lehet ...." És ha csak nem ismerik fel a diákok?
Photo: Életemben először előállítottak ! 4 óra előzetes , ebből kb 3 óra zárkában csak azért mert a hatalom rendőri segítséggel fellépett a békés demonstrálókkal szemben!
Nagy Navarró Balázs a rendőrségi autóban. Ezt írta a Facebookon:
Életemben először előállítottak ! 4 óra előzetes , ebből kb 3 óra zárkában csak azért mert a hatalom rendőri segítséggel fellépett a békés demonstrálókkal szemben!
15 ezer forintra büntettek minket fejenként ! Ehhez bevetettek. Kb 30 rendőrt , többségük készenlétis volt .
Estére is ez lesz?

Photo: Megy a tanakodás, hogy hová induljunk. Egyben megegyezett a tömeg : még nem megyünk haza 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése