2012. július 23., hétfő

Mégsem tűnt el Jacko anyja

Michael Jackson édesanyja biztonságban van, lányánál pihen Arizonában - közölték vasárnap este a Los Angeles-i hatóságok. Katherine Jackson lányához, Rebbie-hez utazott, hogy orvosai tanácsára egy időre stresszmentes környezetben legyen, távol a telefontól, számítógépektől, ugyanakkor nem akadályozzák, hogy kapcsolatba lehessen lépni vele - fogalmazott fia, Jermaine Jackson egy ugyancsak vasárnap este kiadott közleményben.
A 82 esztendős Katherine Jackson eltűnéséről szombaton a Jackson család egyik tagja számolt be. Ennek nyomán unokája, Michael Jackson lánya, a 14 esztendős Paris Twitter-üzenetben erősítette meg, hogy nagymamája tényleg eltűnt, már egy hete nem beszélt vele, és azt kérte, hogy egy magadott telefonszámon jelentse, ha valaki látta.
Michael Jackson 2009-ben bekövetkezett halála után gyermekei felügyeleti jogát édesanyja kapta meg. Az eltűnéséről felröppent hírek a család megosztottságát jelzik. Pár napja a néhai popsztár öt testvére ismételten azzal állt elő, hogy fivérük végrendelete hamisítvány, és követelték a hagyaték kezelőinek lemondását. Az internetre kiszivárgott levelükben azt írták, hogy John Branca és John McClain manipulálják Katherine Jacksont, akinek egészsége ennek következtében megromlott, és kisebb stroke-on esett át. A hagyaték gondozói tagadták a vádakat.
Forrás: hir24.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése