2012. július 21., szombat

600 ezren küldték vissza a konzultációs kérdőíveket ' Ön visszaküldte a kérdőívet?

Havasi Bertalan szerint remekül halad a Nemzeti Konzultáció,mert már 600 ezren küldték vissza a kérdőíveket.A magyarok kedvezően reagáltak Orbán Viktor videó üzenetére.Ön visszaküldte a kérdőívet? Ha nem,akkor még van majdnem egy hónapja'
A hét elején átlépte a 600 ezret az új nemzeti konzultáció visszaküldött kérdőíveinek száma - közölte az MTI érdeklődésére a miniszterelnök sajtófőnöke. Havasi Bertalan hozzátette: értékelésük szerint a miniszterelnök által kezdeményezett új nemzeti konzultáció "remekül halad".
A sajtófőnök elmondta: most kicsit hosszabb a kérdőív, és talán több időt, beszélgetést, gondolkodást igényel a benne foglalt fontos kérdések eldöntése, időarányosan többen válaszoltak, mint az eddigi konzultációkon.
Orbán Viktor miniszterelnök augusztus végéig várja az emberek véleményét, szeptembertől ugyanis már azon kell dolgoznia a kormánynak és az Országgyűlésnek, hogy a konzultáció során megfogalmazott népakaratnak megfelelő döntéseket készítsenek elő és hozzanak meg - tette hozzá a sajtófőnök.
Forrás: hirado.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése