2012. július 17., kedd

Bándy-ügy: Szkinhedek várják a gyilkost

Valószínű,hogy a Bándy-gyilkosság nyomozásának a befejezésekor fogunk többet tudni az bűntényről.Addig csak félhivatalos információkat olvashatunk.A rendőrség keveset nyilatkozik,mert még nyomoznak.Teljes igazságot a tárgyaláskor fogjuk megtudni.Sajnos a gyanúsított környezetének tagjai közül sokan félnek,mert bosszútól tartanak.A szkinhedek máris akciót jelentettek be.A halálbüntetés visszaállitását is sokan követelik.Ezt a tragikus helyzetet sokan szeretnék felhasználni a céljaikra.Érdekes összeállítást közölt a Hir24.Íme:

A rejtélyes csoport szerdán, Budapestről indul Pécsre.

Bándy-ügy: szkinhedek várják a gyilkost
(Facebook)
A bíróság épülete előtt akarnak demonstrálni abban az időben, amikor döntenek a férfi előzetes letartóztatásáról. Nem ők az egyetlenek, akik P.László „vérére szomjaznak”. A PécsMa.huinformációi szerint egyre több szélsőséges csoport mozgolódik. A gyilkosság után felerősödött a halálbüntetés visszaállítását követelők hangja is és nincs hiány a gyalázkodó kommentekből sem. Az interneten reagálók főképp azt emelték ki, hogy a gyanúsított cigány.
Bár sok a tisztázatlan kérdés, a rendőrség továbbra sem mond semmit az ügyről. Ennek fényében továbbra is megy a találgatás P.László állítólagos társával/társaival kapcsolatban. Abama.hu azt írja, a nyomozók szerint P. László nem egyedül követte el a rémtettet, a lányt - a rejtélyes alakkal együtt – a Vöröskereszt utcában tuszkolták be egy kocsiba. A Dunántúli Napló információi szerint az állítólagos bűntársat még keresik. Korábban olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint már minden gyanúsítottat elfogtak.

P. László ezzel szemben azt vallotta, egyedül ölte meg a lányt. Mint mondta, megtetszett neki a lány ezért közösülni akart vele. Kata ezt nem hagyta, ezért kellett meghalnia. A férfi kihallgatása délelőtt fél 9-kor kezdődött, így várhatóan újabb részleteket árul el a rendőröknek.

A férfi nem először találja magát szemben az egyenruhásokkal, tetemes bűnlajstrommal „büszkélkedhet”. Elsősorban kisebb betöréses lopásokban utazott, de nem állt távol tőle az erőszak sem. Bár még csak 26 éves, öt évet már lehúzott a rácsok mögött, rablás miatt ítélték el. 2009-ben szabadult. 

Elméletileg azon a szörnyű éjszakán is börtönben kellett volna lennie, amikor végzett áldozatával. A Halasi Tükör munkatársai Kelebián, a férfi édesanyjánál jártak, a rendőrségi behívókat a szobájában találták meg. Az egyik papír alapján július 2-án kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe.

Az asszony újságíróktól tudta meg, mivel gyanúsítják gyermekét. Csak úgy mint fia barátnője, őt is sokkolta a hír. Azt mondta, nem hiszi, hogy képes lenne embert ölni. P. László párja – akit egyébként a férfi futatott – azt mondta, „leszédült”, amikor a rendőrök tájékoztatták. A fiatal nő szerint kedvese sosem volt erőszakos vele.
Kedden 9 óra előtt kezdődött a pécsi pszichológusnő meggyilkolásával gyanúsított férfi kihallgatása a Baranyi Megyei Rendőr-főkapitányság épületében. Mind az ügyvéd, mind a rendőrök hosszú, két-három órás kihallgatásra számítanak, mivel több kérdést is tisztázni kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése