2012. július 14., szombat

Könyv : Kik támadják Magyarországot és miért?

Kik és miért támadják Magyarországot?Erre a kérdésre kereste a választ három szerző.Vajon megadják a választ?Olvassák el a könyvet,mert sok információt tartalmaz erről a kérdésről.A könyv szekszárdi bemutatójáról tudósít a Tolnai Népújság'
Tóth Gy. László szerint az Orbán-kormány elleni nemzetközi fellépés során az igazi veszélyt a washingtoni körökből indított támadás jelentette. Az ok: a magyar kormány megsértette a multinacionális amerikai cégek érdekeit.

„A birodalom visszavág” alapon meg pedig akarták mutatni a magyar kormánynak: nem lehet a nemzeti érdekeket oly mértékig képviselni, hogy az sértse a multik érdekeit. 
Dr. Lentner Csaba kiemelte: az Orbán kormány olyan gazdaságpolitikát folytat, ami a belső piacokat, a hazai gazdaságot erősíti. Ez nem jelenti azt, hogy a nemzetközi vállalatokkal ellenséges lenne a viszony, csupán a közteherviselésbe akarják bevonni őket is.

  Balról Zárug Péter Farkas, Tóth Gy. László és dr. Lentner Csaba Fotó: Mártonfai D. Balról Zárug Péter Farkas, Tóth Gy. László és dr. Lentner Csaba Fotó: Mártonfai D.

Zárug Péter Farkas arra hívta fel a figyelmet: az elmúlt 20 évben egy kormány sem keveredett olyan konfliktusokba, mint a mostani, amely igen súlyos érdeksérelmeket okozott. Ám szerinte emögött nem önös célok, hanem a köz érdeke áll.

Úgy vélte, szó sincs a demokrácia leépítéséről. Csak arról, hogy a fontos vezető pozíciókban végre nem (poszt)kommunisták, hanem a rendszerváltó többség akaratából odakerült emberek állnak, akik pedig nem vazallusok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése