2012. július 22., vasárnap

Obama a titkárnőjével csalta meg a feleségét

Nem lett szenzáció Obama félrelépése,mert a felesége Michelle megbocsájtott , így nem lett válás.A Bors részletesen leírja hogy mi történt.Az egyik lap a National Enquirer írta meg az esetet.Obama nem tudta letagadni,mert a kamerák rögzítették a titkos találkákat Vera Bakerral az egyik washingtoni szállodában.Nem lett válás,de egy ideig elhidegültek.Ma már boldog családnak látszanak.Az ügy részleteit nem tudjuk.Nem lett egy szenzációs hír,mert Michelle csak ideiglenesen költözött el, de végül megbocsájtott. Az már más kérdés,hogy milyen okból.Megszokott az amerikai elnökök félrelépése.Hasonló eseményen ment át a Clinton és az ifjabb Bush család is.A bulvársajtót nehéz elnémítani,mert mindent megírnak.Az igaz,hogy sokszor túlzásba esnek.A Barack házaspár családon belül megoldotta ezt a kényes helyzetet.Legfeljebb Obama szavahihetősége nem biztosított.Az egyik fotó mindent elárul'
Barack Obama a személyi titkárával, Vera Bakerrel csalta meg feleségét. Obama és Baker egy washingtoni szállodában találkozott, a randevúkat a hotel bárjának, liftjének és folyosóinak kamerái bizonyították. A légyottokra 2010 májusában derült fény – írta a National Enquirer.
A megcsalt Michelle elköltözött férjétől, pontosabban chicagói otthonukban maradt. Látványos elhidegülésük okáról akkor azt nyilatkozta: Obama más ember lett elnöksége kezdetekor, céljait sem tudja maradéktalanul megvalósítani. Hónapokkal később azonban már együtt mentek nyaralni Hawaiira. A sajtó előtt boldog pár benyomását keltették.
Obama békülékeny csókja először nem hatotta meg Michelle-t. Visszatérés, politikai okokból
Obama békülékeny csókja először nem hatotta meg Michelle-t. Visszatérés, politikai okokból
Teljes cikk : borsonline.hu

Kapcsolódó anyagok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése