2012. július 19., csütörtök

Hazugságvizsgálat alá vetik Bándy Kata gyilkosát.Legyünk tapintatosak Kata temetésén '

A Hir24 ír a Bándy-ügy legújabb fejleményeiről a Magyar Nemzetre hivatkozva.P. Lászlót aki előzetes letartóztatásban van hazugságvizsgálat alá helyezik.A vádlott ügyvédjének a nyilatkozatából azt tudjuk meg,hogy a nyomozás tovább folytatódik.P. László nem volt beszámítható?Egy fekete autót keresnek.A Bándy-ügy még nem zárult le
Bándy Kata édesapja tapintatot kér a sajtótól lánya temetésével kapcsolatban.Megértem.
Várhatóan csütörtökön vetik poligráfos vizsgálat alá a pécsi gyilkosság gyanúsítottját, P. Lászlót - írja a Magyar Nemzet. Az orvosi, elmeorvosi, illetve P. László kábítószerfüggőségével kapcsolatos szakvélemények is hamarosan elkészülhetnek a boncolási jegyzőkönyv mellett.
Azt írták: a vizsgálatban ellenőrzik annak a tanúnak a nyilatkozatát is, aki egy nő sikoltozását hallotta a gyilkosság hajnalán, és egy fekete autót is látott elhajtani a helyszínről. A rendőrség véleménye szintén az, hogy az elkövetők kocsival voltak, a jármű esetleges megtalálása esetén abból akár döntő bizonyítékok is előkerülhetnek.
A lap rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, a nyomozók fenntartással kezelik P. László vallomását, a szakemberek továbbra is azt a verziót tartják valószínűnek, hogy a tettesnek társai is voltak.
Bándy Kata édesapja mindeközben arra kéri a sajtót, hogy lánya hétfői temetését tapintatosan kezelje. A pszichológusnőt Szekszárdon helyezik örök nyugalomra.
 Forrás:hir24.hu

1 megjegyzés:

  1. Én a mai napig nem értem, miért ment egyedül, mikor a barátjával volt szórakozni aznap.

    VálaszTörlés