2012. július 19., csütörtök

Vérdíjjal nyomoznak az aktivisták után a magyar neonácik

A kuruc infó akcióban' Vérdíjat tűztek ki az aktivistákra . A vérdíj összege : 100.000 forint fejenként.Az aktivisták feljelentik a portált,de addig már fel lesz téve az adatok a nettre.A vérdíj nagyobb részét Varga Béla fizeti ki,aki Amerikában él.A portál hősként jellemzi az aranyos bácsit Csatáry Lászlót.A hajtóvadászat elkezdődött'
A kuruc.info nevű neonáci honlapon 100 ezer forintnyi készpénz jutalmat, „vérdíjat” ajánlottak a nyomravezetőknek, akik a Csatáry letartóztatását sürgető flashmob résztvevőiről érdemi információkkal tudnak szolgálni. A kommentelők közben a tőlük megszokott alpári stílusban, de rekord mennyiségben fenyegetőznek „Dunába lövéssel” és „válogatott kínzásokkal”.

Az internetezők segítségével hamarosan a szervezők többségének az adatait, telefonos elérhetőségekkel, Facebook-oldalakkal együtt nyilvánosságra hozták. Válaszul a flashmob egyik szervezője, Gergely Andrea feljelentést tesz a portál ellen, tudta meg az atv.hu. "Európában egész egyszerűen elfogadhatatlan a személyes adatok ilyen súlyú megsértése" - vélekedett a szervező.

Forrás:atv.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése