2012. július 25., szerda

Miért nem tartották tiszteletbe a Bándy család kérését Kata temetése után?

A Bándy család közleménybe kérte a lányuk nevét ne használják fel politikai vagy más célokra' Július 23-án Kata temetése után két demonstráció volt Pécsen, a család kérése ellenére.Milyen magyar emberek ezek a tüntetők? Nem tudtak volna tüntetni egy nappal később? A Bándy család és a pécsiek gyászolnak.Kata emlékét nem tudják tiszteletbe tartani?A pécsiek nem nagyon támogatták a tüntetőket,mert alig voltak pár százan .Sokan más helységekből jöttek.Ezek az igazi  magyarok? Ha megnézik a videót és a képgalériát láthatják milyen kigyúrt fiatalok masíroztak Pécs utcáin.Megmutatták ország-világnak hogy milyenek a magyarok.Ilyenek?Ezek a gyűlölet ,mégpedig a halálos gyűlölet jelei.Talán még meglehet állítani őket.Ez a két pécsi tüntetés mutatja azt ,hogy a magyar társadalom válságban van és és izzik a tűz.Ezek a magyar emberek még részvétet sem tudnak nyilvánítani egy napra sem.Számomra kiábrándító volt a pécsi két tüntetés.Mit szól a történtekről a Bándy család?



Forrás :liveinfo.blog.hu
A "cigánybűnözés" és a gyűlöletkeltés ellen is tartottak demonstrációkat hétfőn Pécsen Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával összefüggésben.
A Facebook közösségi portálon szervezett megmozdulások egyikét a "romló közbiztonság", a "cigánybűnözés" miatt, a halálbüntetés visszaállításáért hirdették meg. A fáklyás felvonulás este nyolc órakor, a Hungária út és a Nagy Jenő utca sarkától, azon söröző közeléből indult, ahonnan július 8-án hajnalban Bándy Kata egyedül próbált hazajutni, de otthonába már nem érkezett meg.
Teljes cikk : hirado.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése