2012. július 29., vasárnap

Bándy Kata elkerülhette volna a halálát?

Bándy Kata elkerülhette volna a halálát? Lehet igen,de lehet nem.Ez a kérdés foglalkoztat.Van olyan vélemény,hogy Katának ez volt megírva és így nem kerülhette el a halálát.Van olyan vélemény,hogy Katának nem lett volna szabad egyedül menni.Azért is ment egyedül mert nem félt?Miért nem kiáltott?Az biztos,hogy ha akármilyen elővigyázatosak vagyunk akkor is érhet baj.A legjobb lett volna ha el sem megy vagy ha idejében haza ment volna.Még az ügy nem lett lezárva és több részletet nem tudunk.A Bándy család mit érezhet?Vajon tanulunk Kata esetéből és elkerüljük a bajt?Bár mindenki tanulna és megelőzné a hasonló tragédiát' Kata temetéséről láthatnak néhány fotót és olvashatnak cikkeket az ügyről.




Forrás: MTI Fotó: Kálmándy Ferenc

- Újabb bűncselekménnyel gyanúsítják meg Bándy gyilkosát? (BorsOnline, )
Bándy Kata meggyilkolása mellett minden bizonnyal kábítószerrel visszaélés miatt is meggyanúsítják Fekát, alias P. Lászlót tudta meg a Bors. 
 
- Bándy Kata gyilkosának családját is büntetné a fővajda (Hír24, )
Kállai Csaba úgy véli, ha ma is élne a romani kris", lehet, hogy nem történt volna meg a pécsi tragédia. Talán az olaszliszkai sem.
 
Bándy Kata-gyilkosság: különös fordulat (Kiskegyed, )
A Blikk megtalálta azt az éjjelnappali üzletet, ahol P. László – állítása szerint – késő éjszaka a két üveg bort vette. 
 
- P. László tényleg egyedül támadta meg Bándy Katát? - Szakértőket ... (PécsiÚjság, )
Csak a vak nem látja, hogy a közvélemény jó része - a hivatalos rendőrségi tájékoztatás ellenére - most is úgy véli, hogy a Bándy Kata megölésével gyanúsított P. László, vallomásával ellentétben, nem ...
 
- Pszichológiával akarta leszerelni Bándy Kata a gyilkosát? (BorsOnline, )
A szakember szerint nem kizárt, hogy Bándy Kata agya pszichológus üzemmódba kapcsolt: abban a reményben állt szóba a halála előtt gyilkosával, hogy sikerül lebeszélnie a tervéről.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése