2012. július 21., szombat

Van magyarázat a denveri merényletre?

Döbbenet jellemzi a világot denveri merénylet után. Nehéz megmagyarázni a 24 éves elkövető tettét.Talán beteg volt? Ez viszonylag megmagyarázná a tettét.A norvég mészáros tettét is betegséggel magyarázták.Nem elég a burgaszi merénylet most jött a denveri tragédia.Mi jön még ebben az évben?Mit élhettek át az áldozatok?Lehet védekezni?Olyan kérdések ezek ,melyekre később kapunk válaszokat.Végh József tudja a választ?
12 embert agyonlőtt a legújabb Batman film premierjén egy ámokfutó gyilkos Amerikában. Először könnygázt dobott a nézők közé, majd válogatás nélkül lövöldözni kezdett a teljesen megtelt moziteremben ülőkre, 14-en meghaltak, 40-en megsérültek. A 24 éves merénylő megvárta a film első akciójelenetét, akkor kezdett lövöldözni. Így a sötétben ülő nézők sokáig meg sem próbáltak menekülni, azt hitték, ez is a premier, a show része.
Forrás és videó : tv2.hu
Ideggyógyásznak készült, orvosegyetemre járt a tömeggyilkos, aki tegnap a Batman-film bemutatóján 12 embert agyonlőtt. Nem tudni, hogy a csendes, jó tanuló fiatalemberrel mi történhetett. Miután elfogták, kiderült, hogy a lakása tele van bombákkal. A rendőrök órák óta nem mernek bemenni a lakásba, mert az ablakon át látják, hogy annyi robbanóanyag van ott, hogy az egész lakótömb felrobbanhatna. Az orvostanhallgató-tömeggyilkos nyilvánvalóan többszáz embert akart megölni.
Forrás és videó : tv2.hu 

Egy gázmaszkos támadó gépfegyverével legalább 12 nézőt megölt, csaknem ötvenet megsebesített a Batman legújabb részének denveri bemutatóján.
Forrás és videó: rtlklub.hu  
Lőfegyveres ámokfutó szabadult el egy denveri moziban, ahol egy tucatnyi emberrel végzett és sokakat megsebesített. A lövések mellett a gázálarcos támadó eldobott egy füstbombát vagy könnygázgránátot is - a rendőrség elfogta a tettest, akit később több amerikai újság is megnevezett. Obama közölte, hogy sokkolta és elszomorította a hír. A Warner Bros. filmstúdió lemondta a Batman-film párizsi vörös szőnyeges bemutatóját és a színészek is lefmondták sajtóinterjúikat.
Forrás ATV : Videó itt nézhető'
Végh József az Egyenes Beszédben Videó itt nézhető az első rész'  Második rész '
                                                            



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése