2012. július 25., szerda

Százak zokogtak Bándy Kata sirjánál

Július 23-án gyászoltak a pécsiek.Egy fiatal lányt gyászoltak aki egy tragédiában elvesztette a fiatal életét.Ezt a 25 éves lányt sokan szerették Pécsett.A végső búcsún sok százan voltak jelen , akik siratták Katát.Ez természetes emberi érzés.Kata halála pótolhatatlan vesztesség a szülőknek és a családnak.A magyar sajtó tapintatosan kezelte a szülők kérését és viszonylag távolból tudósítottak.Blikk tudósítása rövid ,de a lényeget kifejezi'

A pécsieket megrázta ez a gyilkosság.Még ma sem tértek magukhoz.A végső búcsún ott voltak Kata munkatársai és azok is akik szerették Katát.Miért csak néhány százan voltak jelen?Mert tiszteletbe tartották a szülők kérését.Sajnos sokan nem értették meg,hogy ez a temetés személyes jellegű.Kata igazgatónője őszintén mondta el az érzéseit:
Bevonul a temetőbe a rendőri díszszakasz; Bándy Kata a testület pszichológusa volt

- Ha a Katára gondolok, mindig a személyiségéből áradó melegség, huncut mosolya, halk, de határozott szavai jutnak majd eszembe – emlékezett kolléganőjére Heresznyei Zsuzsanna, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság humán igazgatója. - Ez a fiatal lány tele volt tervekkel, amelyek július 8-án befejeződtek. Ám sokszor a befejezetlen szimfóniák a legszebbek! Köszönjük, hogy kollégáid lehettünk.
Nyugodj békében, Kata - csuklott el az igazgatónő hangja.
Mit érezhetnek a szülők?Csak következtetni tudunk.Szavakkal nem lehet kifejezni' Ők nem nyilatkoztak,mert egyszerűen nem tudnak.Lehet idővel mondanak valamit,de ez a gyász privát vagy személyes.Kata nagymamája kifejezte az érzéseit.Micsoda érzés amikor valaki az unokáját temeti?Nem ő ment el,hanem a 25 éves unokája' 
S valóban: Kata tele volt álmokkal, amelyek most már fájdalomtól elgyötört szeretteiben élnek tovább. – Ha behunyom a szemem, mindenütt unokám arcát látom. Emlékszem, arról beszélgettünk, hogy milyen gyerekei lesznek - mesélte korábban Pukli Jánosné Anna néni, a lány nagymamája. – Kata most már a legfényesebb csillagként mosolyog le ránk.
Elborították a koszorúk és a virágok Bándy Kata sírhelyét
Kata emléke elhalványul?Nem ,mert azt határozta el Kata édesapja,hogy évente egyszer közösen a Kata barátaival megemlékezést tartanak.
Az életvidám lány imádta barátait és családját, ezért édesapja, Bándy Pál úgy döntött, minden évben egyszer közösen emlékeznek lányára.
Kata temetésének a videóját nézve a szemem tele van könnyekkel,mert mint szülő átérzem a szülők bánatát.Ez emberi érzés.Azt mondhatom,hogy Kata nyugodjék békében' 

Blikk TV : Eltemették Bándy Katát
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése