2012. július 9., hétfő

A balliberálisok támadása nem sikerült.Nem tudták lejáratni Orbán Viktort'

Az már biztos,hogy a balliberálisoknak Gyurcsány vezetésével nem sikerült lejáratni Orbán Viktort ' Ismét tanúi lehettünk egy propaganda háborúnak' A balliberálisok Orbán beszédébe csempésztek egy fél mondatot:"a romkocsmákban merengő állástalan diplomások" ' Orbán Viktor nem sejtette ,hogy ez egy támadás . Ha jól megvizsgálják Orbán beszédét,akkor világossá lesz számunkra,hogy sok jót mondott,mely minket érint.Nézzék és olvassák a orbanviktor.hu honlapon.
A támadás célja , Orbán Viktor lejáratása volt.Olyan montázsok jelentek meg az interneten amelyek nevetségessé tették Orbán Viktort.nem sikerült a tervük,mert a magyar nép most is Orbánt támogatja.Miről is van szó?







Forrás: Facebook

Megismerik őket? Ők a FIDESZ alapítói.Így néztek ki valamikor.Nagyon el voltak keseredve ,mert nem volt állásuk.Nem sokáig voltak állástalanok,mert a magyar parlamentbe kezdtek dolgozni.Mi ebben az irónia?






Forrás: Facebook

Mi ennek a képnek az iróniája?Alvó és fáradt politikusok láthatók,mert éjjel-nappal dolgoznak az új Magyarországért.A képviselőknek jogukban áll inni a parlamentben.A parlament nem romkocsma'De akkor hogyan értette Orbán Viktor? Így sem sikerült lejáratni Orbán Viktort.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése