2012. szeptember 5., szerda

X-Faktor ismét az RTL KLUB műsorán'

Ismét van olyan adás szombat este,mely népszerű lesz.Az első X-Faktor adás is nagy siker lett.Új tehetségek jelentkeztek.Mi lesz velük?A közönség és a zsűri eldönti' Nekem az egyik legnagyobb élmény Zámbó Krisztián,aki természetesen tovább jutott.Mint Jimmy rajongó sok sikert kívánok neki.Az már bravúr hogy elénekelte az édesapja slágerét nagy sikerrel.

Könnybe lábadt szemekkel jutatták tovább a mentorok Zámbó Jimmy fiát, aki méltóképpen emlékezett édesapjára az X-Faktor színpadán. Krisztiánon kívül lehengerlő rapper duó, cserfes jazzénekes lány és őrült rocker csaj is van a továbbjutók között.
Az X-Faktornak Magyarországon már történelme van, kezdte a 2012-es széria konferálását Ördög Nóra, az okokról pedig már Nagy Feró beszélt. Szerinte az X-Faktor a magyar könnyűzenei életet erőteljesen befolyásolja, erre mi sem jobb példa, mint az eddigi versenyzők hihetetlen sikerei. 2010 és 2011 nyertesét, Vastag Csabát, valamint Kocsi Tibort rengeteg helyre hívják koncertezni országszerte, de nem csak a győzteseknek jár ki a dicsőség, aki bekerül az élő showba, annak biztosan megváltozik az élete, viszont odáig még hosszú út vár az idei versenyzőkre.
Forrás rtl.hu
Videót Zámbó Krisztiánnal  itt nézheti meg ‘
Krisztián anyukája sokáig győzködte a fiát, hogy jelentkezzen a tehetségkutatóba. Bár félti őt, hisz a tehetségében.

Regisztráljon az RTL-en és megnézheti az első adást itt '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése