2012. szeptember 6., csütörtök

Vigyázat ' Újra ölni akar az azeri gyilkos'

Ez nem egy tréfa' Halálosan komoly hír ' Safarov nem valószínű,hogy Magyarországon fogja véghez vinni a halálos ígéretét,hanem hazájában vagy máshol.De lehet másoknak is példa a gyilkos tette.Mások is követhetik a példáját.Magyarországon kevés a célpont,mert kevés örmény él.Gondolom a magyar hatóságok nem fogják beengedni Magyarország területére sohasem az azeri baltás gyilkost Safarovot.Komolyan kell vennünk Safarov ígéretét? Igen,mert ha egyszer embert ölt,akkor máskor is ölhet.Mire lehet alapozni?
A baltás gyilkos valószínűleg állni is szeretné szavát: továbbra is a hadsereg tagja maradt, s előléptették őrnagynak.
Az áldozata emlékének szentelt weblap közölt részleteket: a Budapest Case honlap közzétette az azeri baltás gyilkos teljes rendőrségi vallomását. Ebben Safarov sajnálkozott, hogy korábban még nem ölt örményeket, és kijelentette: a vele együtt Budapesten tanuló két örmény katonát egyaránt meg akarta gyilkolni, a támadáshoz pedig azért használt baltát, mert azt remélte, hogy ha azzal vágja fejbe áldozatait, azok nem tudnak majd segítségért kiabálni. Safarov részletesen beszámolt arról, hogyan törte az ajtót áldozatára, Gurgen Margaryanra, és hogyan ölte meg. Azt mondta: a koponyájára ütött, majd csaknem elválasztotta a testétől a fejét. Amikor otthagyta, az örmény tiszt még élt, ám Safarov biztos volt benne, hogy nem húzza sokáig, olyan sérüléseket okozott neki. „Bosszút álltam. Azt akartam, hogy az örmény anyák úgy sírjanak, mint azok a szülők, akik elvesztették gyerekeiket" – mondta Safarov, aki dolga végeztével egy cigarettát is elszívott. Szavaiból végig érezhető volt az örmények iránti gyűlölet. A másik örmény katonát nem sikerült kivégeznie, mivel bezárkózott szobájába.
Amíg a kiadatás utáni napokban a kormány megdöbbenéssel állt az előtt, hogy az azeri baltás gyilkos kegyelmet kapott hazájában, szerdán már másképp emlékezett a történtekre Németh Zsolt külügyi államtitkár.
– A kormány tisztában volt azzal, hogy kaphat elnöki kegyelmet az Azerbajdzsánnak átadott Ramil Safarov – mondta a köztévében.  Amíg a kormány tagjai magyarázkodnak, addig a titkosszolgálatok is munkához láttak, hiszen örmény szélsőségesek megfenyegették az azeri követséget. Úgy tudjuk, az örmény beutazókat átvilágítják, hogy kiszűrjék a merénylőket.
A terrorfenyegetés valós, hiszen gyilkosságokkal, azeriek tömeges kivégzésével fenyegető üzenetet kapott kedden Azerbajdzsán budapesti nagykövetsége a Titkos Örmény Hadsereg Örményország Felszabadítására (ASALA) nevű örmény terrorszervezettől. 
Forrás és videó : blikk.hu
Safarov baltával ölt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése