2012. szeptember 5., szerda

Kötelező lesz hordani az iskolaköpenyt? Hoffmann Rózsa szerint igen,Pokorni Zoltán szerint nem

Hoffmann Rózsának ismét sikerült felborzolni a kedélyeket az esetleges kötelező iskolaköpeny  viseletének az ötletével.Ezzel el lehetne tüntetni a társadalmi különbségeket - érvel Hoffmann Rózsa.A reagálásokból az tűnik ki,hogy sokan nem szeretnék.Köztük van Pokorni Zoltán is. Az MTI szerint a következőket mondta Pokorni Zoltán:
"Kötelezővé nem tenném, azt gondolom, hogy ez az idő elmúlt. Nem jó üzenet ez" - fogalmazott Pokorni Zoltán.2012. szeptember 5., szerda (MTI)
Hoffmann kontra Pokorni csörte tovább folytatódik.A különbség az,hogy jobb helyzetben Hoffmann Rózsa van,akinek a kezében van a döntés joga.Hoffmann Rózsa tapasztalatból tudja az iskolaköpeny viselésének az előnyeit.Ezt kötelezni a 21-ik században egy kissé morbid.Az is lehet,hogy a kínai tapasztalat miatt lenne kötelező?Hoffmann az ötletét megbeszélte Orbán Viktorral?A döntő ebben a vitában Orbán Viktor szava,melyet még nem hallottunk.Dicséretes Pokorni bátorsága,hogy nemet mond Hoffmann Rózsának.A csörte tovább folytatódik.Nekem egy óvodai vers jut eszembe:
 Aki nem lép egyszerre
 Nem kap rétest estére

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése